Libnet.ro
UNICEF

10:30

Asa am trait Manchester United PSG si Roma Porto. Surpriza pe Old Trafford?!

Online Sport Online Sport,
Asa am trait Manchester United PSG si Roma Porto. Surpriza pe Old Trafford?!

Optimile de finala din Liga Campionilor au programat, marti seara, primele doua meciuri ale acestei faze, iar partida de pe Old Trafford este considerata finala din aceasta runda a competitiei. continuă pe Online Sport

Revine spectacolul din Champions League - Manchester United vs PSG si AS Roma vs Porto, primele dueluri din optimi

Champions League revine marti cu primele doua dueluri din faza optimilor de finala. Readusa la viata de Ole Gunnar Solskjaer, Manchester United primeste vizita celor de la PSG, un adversar cu ambitii uriase. Cealalta partida a serii le va aduce fata in fata pe AS Roma si FC Porto. Confruntarile sunt programate la ora 22:00 si pot fi urmarite in direct pe DigiSport 1, Telekom Sport 1 si Look Plus/ Sport.

LIVE Manchester United PSG si Roma Porto

Optimile de finala din Liga Campionilor programeaza, marti seara, primele doua meciuri ale acestei faze, iar partida de pe Old Trafford este considerata finala din aceasta runda a competitiei.

Champions League: PSG, pas mare spre calificarea n sferturi (2-0 pe terenul lui Manchester United) - AS Roma, succes la limita (2-1 cu FC Porto)

Schimbarea la fata: Manchester United a jucat precum in era Jose Mourinho in mansa tur disputata pe Old Trafford contra celor de la PSG previzibil si fara vlaga). Fara Neymar si Cavani, parizienii s-au impus cu 2-0, iar calificarea in sferturile Champions League este mai aproape ca niciodata. in celalalt meci al serii, AS Roma a trecut la limita, scor 2-1, de FC Porto.

VIDEO Premier League: Victorii la scor de neprezentare pentru Liverpool si Manchester United

Formatiile Liverpool si Manchester United nu au avut probleme in etapa a 26-a din Premier League. Cormoranii au trecut de Bournemouth, scor 3-0, pe teren propriu, in timp ce diavolii rosii au invins, in deplasare, tot cu 3-0, pe Fulham. Echipa antrenata de Jurgen Klopp revine in fruntea ierarhiei, cu trei puncte deasupra celor de la Manchester City, in timp ce Manchester United continua forma excelenta de la venirea lui Ole Gunnar Solskjaer pe banca tehnica si o depaseste pe Chelsea un meci mai putin disputat), ajungand pe pozitia a patra.

Manchester United continua seria fabuloasa sub conducerea lui Solskjear

Etapa a 26-a din Premier League a debutat, sambata dupa-amiaza, pe Craven Cottage din Londra, unde penultima clasata Fulham a primit vizita lui Manchester United.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )