Libnet.ro
UNICEF

07:30

ATP Cincinnati: Marius Copil, n turul doi dupa ce l-a nvins pe Philipp Kohlschreiber

Hotnews Hotnews,
 ATP Cincinnati: Marius Copil, n turul doi dupa ce l-a nvins pe Philipp Kohlschreiber

Tenismanul roman Marius Copil s-a calificat, marti, in runda a doua a turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 5. 360 dolari, dupa ce l-a intrecut pe germanul Philipp Kohlschreiber, cu 6-4, 6-2. continuă pe Hotnews

ATP Cincinnati: Marius Copil, n turul doi al calificarilor

Marius Copil, locul 91 mondial, a acces, sambata, in turul doi al calificarilor din cadrul Masters-ului de la Cincinatti, turneu dotat cu premii in valoare totala de 6,335,970 de dolari.

ATP Cincinnati: Marius Copil, nvins n trei seturi de Marin Cilic

Parcursul lui Marius Copil 92 ATP) la Masters-ul de la Cincinnati a luat sfarsit in turul al doilea. Venit din calificari, Copil a cedat in fata croatului Marin Cilic 7 ATP), cap de serie numarul sapte, scor 6-7 4), 6-4, 6-4.

ATP Cincinnati: Marius Copil s-a calificat pe tabloul principal

Tenismanul roman Marius Copil s-a calificat pe tabloul principal de simplu al turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Cincinnati Ohio), duminica, dupa ce a dispus in ultimul tur al fazei preliminare de americanul Jeffrey John Wolf cu 6-4, 7-6 2), scrie Agerpres.

Victorie uriasa pentru Marius Copil. S-a calificat in turul doi la Cincinnati

Tenismanul roman Marius Copil s-a calificat, marti, in runda a doua a turneului ATP World Tour Masters 1. 000 de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 5. 360 dolari, dupa ce l-a intrecut pe germanul.

Andrei Pavel, noul antrenor al lui Marius Copil

Tenismanul Marius Copil a anuntat ca va fi pregatit de Andrei Pavel, cel care se afla si in staff-ul liderului WTA, Simona Halep.

WTA Cincinnati: Ajla Tomljanovic, victorie n trei seturi cu Irina Begu - Australianca va fi adversara Simonei Halep n turul doi

Irina-Camelia Begu 55 WTA) a fost invinsa de Ajla Tomljanovic 58 WTA), scor 4-6, 6-3, 6-3, in prima runda a turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Australianca de origine croata va juca in turul urmator cu Simona Halep 1 WTA), principala favorita a competitiei din Ohio.

VIDEO ATP Cincinnati: Roger Federer, debut cu dreptul la competitia din Ohio - Duel cu Leonardo Mayer n optimi

Dupa trei ani de absenta de la turneul Masters 1. 000 de la Cincinnati, Roger Federer 2 ATP) a revenit cu o victorie in fata germanului Peter Gojowczyk 47 ATP). Elvetianul a avut nevoie de doar 72 de minute pentru a-si asigura calificarea in optimile competitiei din Ohio, impunandu-se cu 6-4, 6-4. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de marti de pe tabloul masculin de simplu de la Cincinnati.

ATP Cincinnati: Debut cu victorii pentru Novak Djokovic si Stan Wawrinka - Andy Murray, nvins n primul tur de Lucas Pouille

Novak Djokovic 10 ATP) si Stan Wawrinka 151 ATP) au debutat cu dreptul la Masters-ul de la Cincinnati. Sarbul l-a invins pe americanul Steve Johnson 33 ATP), in timp ce jucatorul elvetian a trecut de argentinianul Diego Schwartzman, cap de serie numarul 12. Aflat pe locul 375 mondial, Andy Murray a cedat in fata lui Lucas Pouille Franta, 17 ATP) si a parasit turneul american din prima runda. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de luni de pe tabloul masculin de simplu de la Cincinnati.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )