Libnet.ro
UNICEF

10:00

Australian Open: Sorana Crstea si Jelena Ostapenko, eliminate n turul al doilea

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Sorana Crstea si Jelena Ostapenko, eliminate n turul al doilea

Perechea alcatuita din romanca Sorana Cirstea si letona Jelena Ostapenko a fost invinsa de cuplul sloveno-spaniol Andreja Klepac/Maria Jose Martinez Sanchez cu 7-5, 6-3, vineri, la Melbourne, in runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului de tenis Australian Open, primul de Grand Slam al anului. continuă pe Hotnews

Australian Open. Sorana Cirstea si Jelena Ostapenko, eliminate in turul doi al probei de dublu

Perechea alcatuita din romanca Sorana Cirstea si letona Jelena Ostapenko a fost invinsa de cuplul sloveno-spaniol Andreja Klepac/Maria Jose Martinez Sanchez cu 7-5, 6-3, vineri, la Melbourne, in runda a doua a pr.

Australian Open: Sorana Crstea, n turul secund alaturi de Jelena Ostapenko/ Raluca Olaru si Galina Voskoboeva au fost eliminate

Echipa formata din Sorana Cirstea si Jelena Ostapenko Romania/Letonia) s-a calificat in turul secund al probei de dublu feminin de la Australian Open, in timp ce perechea Raluca Olaru/Galina Voskoboeva Romania/Kazakhstan) a fost eliminata in primul tur.

Australian Open. Sorana Cirstea, in turul doi la dublu

Perechea alcatuita din jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea si letona Jelena Ostapenko s-a calificat, joi, la Melbourne, in runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul turneului Australian Open,.

Australian Open: Kiki Bertens, eliminata de Anastasia Pavlyuchenkova n turul al doilea

Sfert-finalista in 2017 la Melbourne, Anastasia Pavlyuchenkova a produs cea mai mare surpriza din acest debut de Australian Open, dupa ce a invins-o pe Kiki Bertens 9 WTA), scor 3-6, 6-3, 6-3, dupa o ora si 48 de minute.

VIDEO Australian Open: Elina Svitolina, calificare fara emotii n turul al doilea

Elina Svitolina 7 WTA), cap de serie numarul 6, a trecut fara probleme de primul test de la Australian Open. Ucraineanca a invins-o in doua seturi pe elvetianca Viktorija Golubic locul 103 WTA, jucatoare venita din calificari), scor 6-1, 6-2, calificandu-se in turul al doilea al competitiei de la Melbourne.

Australian Open: Caroline Wozniacki (campioane en-titre), eliminata n turul trei de Maria Sharapova

Australian Open va avea cu siguranta o alta campioana in 2019, ultima regina de la Melbourne - Caroline Wozniacki - fiind eliminata in turul trei de Maria Sharapova. A fost partida electrizanta, de trei seturi, victoria rusoaicei fiind una venita in special datorita agresivitatii feroce pe care a aratat-o 6-4, 4-6, 6-3).

Australian Open: Irina Begu si Mihaela Buzarnescu s-au calificat n turul al doilea al probei de dublu

Echipa formata din Irina Begu si Mihaela Buzarnescu s-a calificat, joi, in turul secund al probei de dublu de la Australian Open, dupa ce au invins perechea Lizette Cabrera/Jaimee Fourlis Australia), scor 7-5, 3-6, 6-4 Partida a durat trei ore si cinci minute.

VIDEO Australian Open: Caroline Wozniacki s-a calificat fara emotii n turul al treilea

Caroline Wozniacki 3 WTA), detinatoarea trofeului de la Australian Open, a avut nevoie de o ora si sase minute pentru a-si asigura prezenta in turul al treilea al primului Grand Slam al anului. Daneza a cedat patru game-uri in partida cu suedeza Johanna Larsson 77 WTA), scor 6-1, 6-3.

Australian Open (f): Kerber, Wozniacki si Stephens, calificate n turul trei; Bertens, Kontaveit si Tsurenko au parasit competitia (Rezultatele zilei)

Miercuri au avut loc primele dispute din turul al doilea de la Australian Open, competitia de la Melbourne ramanand fara alte patru jucatoare din randul capilor de serie de pe tabloul de simplu feminin. Kiki Bertens cap de serie 9), Anett Kontaveit 20), Lesia Tsurenko 24) si Donna Vekic 29) au fost eliminate de la primul Grand Slam al anului. in turul al treilea s-au calificat, printre altele, Angelique Kerber 2), Caroline Wozniacki 3), Sloane Stephens 5) sau Petra Kvitova 8). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de miercuri de pe tabloul feminin de simplu de la AO.

Australian Open. Marius Copil s-a calificat in turul doi

Australian Open. Tenismanul roman Marius Copil s-a calificat, marti, in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului, dupa ce l-a invins pe spaniolul Marcel Granollers cu 6-3, 6-4,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )