Libnet.ro
UNICEF

06:45

CFR Cluj joaca, diseara, un meci de totul sau nimic cu Maccabi Tel Aviv! Unde se vede o partida capitala

Adevărul Adevărul,
CFR Cluj joaca, diseara, un meci de totul sau nimic cu Maccabi Tel Aviv! Unde se vede o partida capitala

Campioana Romaniei e la 90 de minute de o calificare uriasa in turul III preliminar al Ligii Campionilor. Daca vor avansa, ardelenii vor avea o adversara de marca in urmatoarea runda. continuă pe Adevărul

Totul despre confruntarea CFR Cluj - Dinamo. De cand n-au mai castigat cainii in Gruia

Cel mai asteptat duel al etapei a 3-a din Liga 1 se joaca sambata seara in Gruia si le aduce fata in fata pe campioaan CFR Cluj si pe Dinamo, ultima clasata fara punct si gol marcat.

Maccabi Tel Aviv CFR Cluj 2-2. Ardelenii se califica in turul 3 Champions League

Maccabi Tel Aviv CFR Cluj se joaca marti, 30 iulie 2019, in cea de-a doua mansa a turului 2 preliminar Champions League. Meciul se disputa pe Netanya Stadium din Netanya, Israel si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1 si Look Plus, de la ora 20:00. Partida poate fi urmarita .

Cine transmite la TV Maccabi Tel Aviv CFR Cluj, in turul 2 Champions League

CFR Cluj este aproape de calificarea in turul 3 preliminar Champions League. Ardelenii joaca marti, 30 iulie 2019, de la ora 20:00, returul cu Maccabi Tel Aviv, dupa ce in tur s-au impus cu scorul de 1-0 pe teren propriu. Digi Sport 1 si Look Plus transmit in direct la TV meciul Maccabi Tel Aviv .

Totul despre returul dintre Maccabi si CFR Cluj. Miza e una uriasa!

Echipele Maccabi Tel Aviv si CFR Cluj se dueleaza, marti seara, in mansa secunda a turului 2 preliminar din Europa League.

Maccabi Tel Aviv - CFR Cluj (de la 20:00) Dan Petrescu: Suntem pregatiti, vom da totul

Cu o victorie la limita in mansa tur scor 1-0), CFR Cluj ar trebui sa abordeze meciul cu Maccabi Tel-Aviv din postura de formatie care trebuie sa marcheze pentru a spera cu adevarat la calificarea in turul trei preliminar al Champions League. Caldura si publicul patimas vor fi avantajele gazdelor, dupa cum spune Dan Petrescu. Meciul va fi in direct pe Digisport 1 si LiveText pe HotNews. ro de la ora 20:00.

Asa am trait Maccabi Tel Aviv - CFR Cluj

Marti de la ora 20:00 am transmis live text in aceasta pagina returul dintre Maccabi Tel-Aviv si CFR Cluj, meci din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

Un penalty decide meciul CFR Cluj - Dinamo

Campioana CFR Cluj a invins-o pe Dinamo, cu 1-0 0-0), sambata seara, dupa un meci disputat in etapa a 3-a din Liga 1.

CFR Cluj s-a calificat in turul trei preliminar al Champions League (3-2 la general vs Maccabi Tel-Aviv) Celtic Glasgow, urmatoarea adversara

CFR Cluj a facut o partida buna, in deplasarea de pe arena Netanya, impotriva celor de la Maccabi Tel-Aviv. Chiar daca echipa din Israel a deschis scorul, ardelenii au reusit sa egaleze rapid din penalty, au trecut in avantaj inainte de pauza si au rezistat bine pana la final, dupa ce adversarii au egalat in minutul 48. S-a terminat 2-2 3-2 la general pentru CFR), iar echipa lui Dan Petrescu s-a calificat in turul trei preliminar al Champions League, unde o va intalni pe Celtic Glasgow, campioana Scotiei 7-0 la general vs Nomme Kalju).

Maccabi Tel-Aviv vs CFR Cluj: Meciul va fi arbitrat de germanul Marco Fritz

Arbitrul german Marco Fritz va conduce la centru meciul Maccabi Tel-Aviv -CFR Cluj, programat, marti, de la ora 20. 00, in mansa secunda a turului doi preliminar al Ligii Campionilor.

Maccabi Tel Aviv - CFR Cluj 2-2 Dan Petrescu: Vrem sa ramanem cat mai mult in Liga Campionilor

CFR Cluj a terminat, marti, la egalitate, scor 2-2, returul cu Maccabi tel Aviv, in mansa a doua a turului secund al preliminariilor Ligii Campionilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )