Libnet.ro
UNICEF

12:45

Europa League: CSU Craiova s-a calificat in turul doi preliminar (3-2 vs Sabail, 6-4 la general) Victorie in minutul 90

Hotnews Hotnews,
 Europa League: CSU Craiova s-a calificat in turul doi preliminar (3-2 vs Sabail, 6-4 la general) Victorie in minutul 90

CSU Craiova a trecut cu bine de primul tur preliminar al Europa League, dupa ce a invins formatia FK Sabail Azerbaidjan), scor 3-2, pe stadionul Ion Oblemenco. Oltenii castigasera si partida tur cu acelasi rezultat si vor intalni in runda urmatoare echipa Honved Budapesta, dupa ce ungurii au trecut de Zalgiris Vilnius 4-2 la general, Liviu Antal a inscris un gol pentru lituanieni). continuă pe Hotnews

Champions League: Steaua Rosie Belgrad s-a calificat in turul doi preliminar; Sheriff Tiraspol, eliminata (Rezultatele serii)

Marti au avut loc primele meciuri din mansa secunda a turului doi preliminar al Champions League. Steaua Rosie Belgrad s-a calificat in runda urmatoare dupa ce trecut cu 2-1 de Suduva Lituania), in timp ce Sheriff Tiraspol Moldova) a fost eliminata de Saburtalo Tbilisi Georgia), scor 4-3 la general.

Universitatea Craiova s-a calificat in turul doi preliminar al Ligii Europa

Formatia Universitatea Craiova s-a calificat, joi seara, in turul doi preliminar al Ligii Europa, invingand cu scorul de 3-2 echipa azera FC Sabail, acasa, in mansa secunda a primei runde preliminare. in tur scorul a fost tot 3-2 pentru olteni.

FCSB a invins cu 2-1 Milsami Orhei si s-a calificat in turul doi preliminar al Ligii Europa

Formatia FCSB s-a calificat, joi seara, in turul doi preliminar al Ligii Europa, invingand in deplasare echipa Milsami Orhei, scor 2-1, in mansa secunda a turului 1 preliminar.

Champions League: Ludogorets, eliminata de Ferencvaros (Moti a primit rosu) CFR Cluj, Celtic si Rosenborg s-au calificat in turul doi preliminar (Rezultatele serii)

Miercuri au avut loc partidele ramase din mansa secunda a primului tur preliminar al Champions League. Ludogorets Razgrad Bulgaria), cu fundasul Cosmin Moti titular eliminat in 82) si atacantul Claudiu Keseru intrat dupa pauza, a fost eliminata de echipa Ferencvaros Ungaria). Slovan Bratislava, campioana Slovaciei, a parasit competitia dupa 2-3 la general impotriva muntenegrenilor de la Sutjeska. Echipe precum CFR Cluj, Celtic Glasgow, Rosenborg sau Qarabag s-au calificat in turul urmator.

Live Stream Online U Craiova Sabail 3-2. Oltenii se califica in Turul 2 al Europa League

CSU Craiova Sabail se joaca joi, 18 iulie 2019, de la ora 19:00 in mansa secunda a primului tur preliminar Europa League, dupa ce oltenii s-au impus in tur cu scorul de 3-2. Partida va fi transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 1, dar poate fi urmarita si online in format .

Universitatea Craiova, in turul doi preliminar al Europa League

Universitatea Craiova s-a calificat in turul al doilea preliminar al Europa League la fotbal, dupa c.

Europa League: Milsami Orhei vs FCSB (de la ora 20:00) si CSU Craiova vs FK Sabail (19:00) - Echipele din Romania, favorite certe la calificarea in turul II preliminar

FCSB si CSU Craiova evolueaza, joi seara, in mansa retur a primei runde preliminare din Europa League. Echipa antrenata de Bogdan Andone s-a impus cu 2-0 in partida tur, disputata pe teren propriu, impotriva celor de la Milsami si nu ar trebui sa intampine probleme in deplasarea de la Orhei Moldova, stadionul are doar 2. 539 de locuri). Meciul va incepe la ora 20:00. in cealalta partida a serii, trupa lui Corneliu Papura va juca impotriva azerilor de la FK Sabail, pe stadionul Ion Oblemenco. Oltenii au castigat cu 3-2 partida tur si pornesc drept favoriti la calificare. Partida incepe de la ora 19:00.

Universitatea Craiova, calificata in turul al doilea preliminar al Europa League

Universitatea Craiova s-a calificat in turul al doilea preliminar al Europa League la fotbal, dupa ce a invins formatia azera Sabail FK cu scorul de 3-2 1-0), joi seara, pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova,.

Europa League: FCSB, in turul doi preliminar - Echipa lui Andone a castigat si mansa retur cu Milsami Orhei (scor 2-1)

FCSB s-a calificat fara emotii in turul doi preliminar al Europa League, dupa ce a invins-o pe Milsami Orhei si in mansa retur, scor 2-1. Cristian Dumitru 17 ani) si Razvan Oaida 21 de ani) au marcat pentru formatia ros-albastra, ambii jucatori aflandu-se la primul gol in Europa League. Echipa lui Bogdan Andone va juca in runda urmatoare cu Alashkert Armenia).

FCSB, calificare fara emosii in turul al doilea preliminar al Europa League

FCSB s-a calificat fara emotii in turul al doilea preliminar al Europa League la fotbal, dupa ce a invins echipa moldoveana Milsami Orhei cu scorul de 2-1 2-0), joi seara, in deplasare, in mansa a doua a.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )