Libnet.ro
UNICEF

14:00

FOTOGALERIE Imaginile zilei de duminica de la Australian Open

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Imaginile zilei de duminica de la Australian Open

Primele partide din faza optimilor de finala de la Australian Open s-au disputat duminica, Rafael Nadal, Caroline Wozniacki, Grigor Dimitrov sau Elina Svitolina obtinand calificarea in runda urmatoare a competitiei de la Melbourne. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE a zilei de duminica de la Australian Open. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE Imaginile zilei de joi de la Australian Open

In ziua a patra de la Australian Open, spectatorii prezenti in complexul de la de la Melbourne Park au putut sa ii vada, printre altii, pe Roger Federer, Simona Halep, Stan Wawrinka, Garbine Muguruza sau Maria Sharapova. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE a zilei de joi de la Australian Open.

VIDEO Lovitura zilei la Australian Open i-a apartinut Simonei Halep. Reactia comentatorilor spune totul despre executia romancei

Simona Halep si Lauren Davis au oferit un meci de neuitat la Australian Open, care a avut parte de multe momente magice.

VIDEO Australian Open (m): Jo-Wilfried Tsonga, eliminat in turul trei de Nick Kyrgios (Rezultatele zilei)

Cap de serie numarul 15, francezul Jo-Wilfried Tsonga a parasit Australian Open in runda a treia, fiind invins de australianul Nick Kyrgios favorit 17), dupa un meci de trei ore si 21 de minute. Favoritul gazdelor s-a impus in patru seturi, scor 7-65), 4-6, 7-66), 7-65). In optimi s-au mai calificat, printre altii, Rafael Nadal, Grigor Dimitrov sau Marin Cilic. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de vineri de la Australian Open simplu masculin).

Australian Open (m): David Goffin, Stan Wawrinka si Sam Querry au parasit competitia; Roger Federer, in turul trei (Rezultatele zilei)

Alti trei jucatori din randul capilor de serie de pe tabloul masculin de simplu al turneului de la Australian Open au fost eliminati in cea de-a patra zi a competitiei: David Goffin 7), Stan Wawrinka 9) si Sam Querry 13). Elvetianul Roger Federer favorit 2) s-a calificat in turul al treilea la Melbourne, invingandu-l in trei seturi pe germanul Jan-Lennard Struff 55 ATP), scor 6-4 6-4 7-64). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de joi de la Australian Open simplu masculin).

Australian Open (f): Final de drum pentru Marta Kostyuk si Jelena Ostapenko; Svitolina si Wozniacki, in optimi (Rezultatele zilei)

Ucraineanca Marta Kostyuk 15 ani, locul 521 WTA), jucatoarea care impresionat prin evolutiile ei la Australian Open, a fost eliminata de Elina Svitolina, favorita 4, in turul trei al competitiei. Anett Kontaveit a furnizat surpriza zilei la Melbourne, dupa ce a invins-o pe letona Jelena Ostapenko cap de serie numarul 7). Caroline Wozniacki favorita 2) si-a asigurat prezenta in optimi, invingand-o in doua seturi pe Kiki Bertens.

Australian Open: Simona Halep vs Naomi Osaka se va disputa luni, fiind ultimul meci de pe Margaret Court Arena

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de luni, meciul dintre Simona Halep 1 WTA) si Naomi Osaka 71 WTA) urmand sa fie ultimul meci al zilei n. r. al patrulea) de pe Margaret Court Arena.

Australian Open: Jo-Wilfried Tsonga, eliminat in turul trei de Nick Kyrgios (Rezultatele zilei)

Cap de serie numarul 15, francezul Jo-Wilfried Tsonga a parasit Australian Open in runda a treia, fiind invins de australianul Nick Kyrgios favorit 17), dupa un meci de trei ore si 21 de minute. Favoritul gazdelor s-a impus in patru seturi, scor 7-65), 4-6, 7-66), 7-65). In optimi s-au mai calificat, printre altii, Rafael Nadal, Grigor Dimitrov sau Marin Cilic.

VIDEO Australian Open: Jo-Wilfried Tsonga, eliminat in turul trei de Nick Kyrgios (Rezultatele zilei)

Cap de serie numarul 15, francezul Jo-Wilfried Tsonga a parasit Australian Open in runda a treia, fiind invins de australianul Nick Kyrgios favorit 17), dupa un meci de trei ore si 21 de minute. Favoritul gazdelor s-a impus in patru seturi, scor 7-65), 4-6, 7-66), 7-65). In optimi s-au mai calificat, printre altii, Rafael Nadal, Grigor Dimitrov sau Marin Cilic.

Australian Open (f): Garbine Muguruza, Johanna Konta si Elena Vesnina, eliminate in turul al doilea (Rezultatele zilei)

A patra zi de la Australian Open a furnizat surprize uriase in randul capilor de serie de pe tabloul feminin de simplu, Garbine Muguruza favorita 3) si Johanna Konta favorita 9) fiind invinse inca din runda a doua. Au mai parasit competitia, printre altele, Anastasija Sevastova 14), Elena Vesnina 16) si Mirjana Lucic-Baroni 28).

VIDEO Australian Open: Elina Svitolina, calificata in sferturi - Victorie in 57 de minute (Rezultatele zilei)

Cap de serie numarul 4, Elina Svitolina a avut nevoie doar de 57 de minute pentru a-si asigura calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Australian Open. Jucatoarea din Ucraina a cedat doar trei game-uri in partida cu Denis Allertova Cehia, locul 130 WTA), impunandu-se cu 6-3, 6-0.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2847 seconds )