Libnet.ro
UNICEF

22:00

Madrid Open: Simona Halep, Sorana Crstea, Marius Copil si Florin Mergea vor evolua marti

Hotnews Hotnews,
 Madrid Open: Simona Halep, Sorana Crstea, Marius Copil si Florin Mergea vor evolua marti

Organizatorii turneului de la Madrid au anuntat programul zilei de marti, patru sportivi din Romania putand fi vazuti in complexul de la Caja Magica. Simona Halep si Sorana Cirstea vor disputa partidele din turul al doilea al competitiei de simplu feminin, in timp ce Marius Copil va juca in runda inaugurala la simplu masculin. in proba de dublu masculin, Florin Mergea si Daniel Nestor vor evolua in prima mansa. continuă pe Hotnews

WTA Madrid: Simona Halep, Sorana Crstea si Mihaela Buzarnescu vor evolua duminica

Organizatorii turneului de la Madrid au anuntat programul zilei de duminica, Simona Halep, Sorana Cirstea si Mihaela Buzarnescu urmand sa debuteze la competitia de categorie Premier Mandatory. Meciul dintre Halep si Ekaterina Makarova va fi al doilea al zilei pe arena Manolo Santana si va incepe in jurul orei 14:00.

Programul de duminica al turneului de la Madrid: cand joaca Simona Halep, Sorana Cirstea si Buzarnescu versus Sarapova

Organizatorii turneului de la Madrid au anuntat programul de duminica si este unul incarcat pentru iubitorii tenisului din Romania.

WTA Madrid: Sorana Crstea, n turul doi, dupa o victorie n trei seturi mpotriva cehei Katerina Siniakova

Sorana Cirstea, locul 35 WTA, a invins-o duminica pe sportiva ceha Katerina Siniakova, locul 51 WTA, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-4, calificandu-se in turul al doilea al turneului de categorie Premier Mandatory Madrid Open.

WTA Madrid: Simona Halep o va ntlni pe Ekaterina Makarova n primul tur (Buzarnescu vs Sharapova, Begu vs Ostapenko)

Vineri a avut loc tragerea la sorti a tablourilor de concurs de la Madrid, competitie unde Simona Halep campioana ultimelor doua editii) o va intalni in primul tur pe Ekaterina Makarova. Liderul mondial se afla pe aceeasi parte cu jucatoare precum Karolina Pliskova posibil duel in sferturi) si Garbine Muguruza s-ar putea intalni in semifinale). Jucatoarele din Romania nu au avut noroc la stabilirea tintarului: Mihaela Buzarnescu vs Maria Sharapova, Irina Begu vs Jelena Ostapenko si Sorana Cirstea vs Katerina Siniakova.

PREZENTARE Mutua Madrid Open - Turneul de casa al Simonei Halep (campioana ultimelor doua editii); Rafael Nadal, n lupta cu recordurile pe zgura

Dupa o saptamana de tranzitie la Stuttgart are o suprafata mult mai rapida decat ce exista in mod normal pe terre battue), sezonul de zgura incepe cu adevarat pentru fete la Madrid, acolo unde vom avea o intrecere Premier Mandatory in ceea ce le priveste pe femeie si Masters pentru barbati. Campioana ultimelor doua editii 2016 si 2017 - are 12 victorii consecutive la intrecerea patronata de Ion Tiriac), Simona Halep are ocazia sa vada la ce nivel se afla pe suprafata rosie cu mai putin de o luna de zile inainte de startul Roland Garros-ului marele obiectiv al sezonului). Intra in material pentru a vedea o ampla prezentare a turneului de la Madrid Mutua Madrid Open).

Simona Halep a zburat pe teren contra Makarovei: cifrele uluitoare ale confruntarii de la Madrid

Simona Halep a jucat ca un adevarat lider mondial in primul tur de la Mutua Madrid Open. Romanca a zburdat in meciul cu Ekaterina Makarova, in fata careia a cedat un singur joc.

ATP Madrid: Marius Copil s-a calificat pe taboul principal al competitiei spaniole

Marius Copil, locul 86 ATP si favorit 7 in calificari, a acces, duminica, pe tabloul principal la turneul de la Madrid, cu premii totale de peste 6 milioane de euro.

ATP Madrid: Marius Copil, n turul doi al calificarilor

Marius Copil, locul 86 ATP, a acces, sambata, in turul doi al calificarilor la turneul de Masters 1000 de la Madrid, cu premii totale de peste sase milioane de euro.

Simona Halep, de NERECUNOSCUT la MADRID! Spaniolii au ramas cu GURA CASCATA (VIDEO)

Simona Halep, numarul 1 WTA si prima favorita a turneului de la Madrid, a primit trofeul aniversar Marca 80, ea fiind recompensata astfel deoarece este, in opinia cunoscutei publicatii de sport, cea mai buna.

SIMONA HALEP-EKATERINA MAKAROVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT. Meci complicat pentru Halep la Madrid

SIMONA HALEP-EKATERINA MAKAROVA ONLINE STREAM LIVE VIDEO DIGISPORT Simona Halep isi pune in joc pozitia de lider mondial al tenisului feminin la turneul de la Madrid, castigat de ea in ultimii doi ani, scrie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )