Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep A CASTIGAT in fata lui Venus Williams, in a treia runda de la Australian Open. Ce a declarat dupa meci

B1 B1,
Simona Halep A CASTIGAT in fata lui Venus Williams, in a treia runda de la Australian Open. Ce a declarat dupa meci

Simona Halep, numarul 1 mondial, a trecut si de a treia runda de la Australian Open dupa ce a trecut de jucatoarea americana, Venus Williams, numarul 37 mondial, se arata pe pagina oficiala a. continuă pe B1

Simona Halep o invinge pe Venus Williams si are intalnire cu Serena in optimi

Ca o adevarata lidera mondiala Simona Halep a obtinut o victorie concludenta, sambata, in fata fostului numar unu mondial Venus Williams in turul 3 la Australian Open, cu 6-2, 6-3.

Simona Halep a explicat cum a invins-o pe Venus Williams: A fost cea mai buna tactica!

Simona Halep a trecut de Venus Williams in turul al treilea de la Australian Open, dupa un meci in care nu a avut nicio problema majora.

Simona Halep prefateaza duelul cu Venus Williams

Calificata in turul 3 la Australian Open, Simona Halep se gandeste deja la confruntarea cu Venus Williams, jucatoare impotriva careia a mai jucat de cinci ori.

Simona Halep este in optimi la Australian Open. Victorie minunata in fata lui Venus Williams

Update:Simona Halep,27 de ani, 1 WTA, a invins-o peVenus Williams,38 de ani, 36 WTA, scor 6-2, 6-3, dupa o ora si 18 minute, si urmeaza sa o infrunte pe Serena Williams in optimile de.

Simona Halep, reactie dupa victoria in fata lui Venus Williams: E cel mai bun meci al meu la acest turneu

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul unu mondial, a declarat, sambata, ca meciul cu americanca Venus Williams a fost cel mai bun reusit de ea in acest an la Australian Open. Am facut.

Prima reactie a Simonei Halep dupa victoria cu Venus Williams

Simona Halep s-a calificat, sambata, intre cele mai bune 16 jucatoare de la Australian Open dupa o victorie in doua seturi obtinuta in fata americancei Venus Williams, o fosta campioana la Antipozi.

Simona Halep joaca impotriva lui Venus Williams, sambata, la Australian Open. De la ce ora are loc meciul

Meciul din Simona Halep, locul I WTA, si Venus Williams, locul 36 WTA, se va disputa, sambata, nu inainte de ora 10. 00, in turul al treilea al Australian Open.

VIDEO Explozie de bucurie - Reactia Simonei Halep dupa victoria clara cu Venus Williams

Simona Halep a obtinut prima victorie in doua seturi la actuala editie de la Australian Open, dupa un joc excelent contra americanei Venus Williams scor 6-2, 6-3). Imediat dupa ultimul punct al partidei, liderul mondial a aratat o bucurie fara margini. Intra in material pentru a vedea reactia jucatoarei noastre dupa victoria care i-a adus calificarea in optimile competitiei de la Melbourne.

Alarma la Melbourne! Probleme pentru Simona Halep inaintea meciului cu Venus Williams

Simona Halep trebuie sa joace in aceasta dimineata meciul cu Venus Williams, din turul al treilea de la Australian Open.

Simona Halep, despre meciul cu Venus Williams: Stiu cum joaca, va fi o mare provocare - Situatia conditiei fizice: Simt ca pot juca trei ore n fiecare zi, chiar daca nu sunt 100% pregatita

Simona Halep a discutat si cu site-ul oficial al WTA-ului dupa meciul cu Sofia Kenin, liderul mondial precizand, printre altele, ca asteapta cu mare nerabdare meciul cu Venus Williams: Va fi o mare provocare, stiu cum joaca, a spus Simona. A venit apoi cu completari despre conditia fizica: Simt ca pot juca trei ore in fiecare zi, chiar daca nu sunt 100% pregatita.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )