Libnet.ro
UNICEF

18:30

Tenismena Ana Bogdan, invinsa in primul tur la Cincinnati (WTA)

Antena3 Antena3,
Tenismena Ana Bogdan, invinsa in primul tur la Cincinnati (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Ana Bogdan a fost invinsa de rusoaica Ekaterina Makarova, cu 6-3, 6-2, marti, in prima runda a turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 299 dolari. Ana. continuă pe Antena3

WTA Cincinnati: Ana Bogdan, eliminata n primul tur

Parcursul Anei Bogdan 78 WTA) la turneul Premier 5 de la Cincinnati s-a oprit in prima runda. Venita din calificari, Ana a fost invinsa de rusoaica Ekaterina Makarova 49 WTA), scor 6-3, 6-2, dupa o ora de joc.

Ana Bogdan, invinsa la Cincinnati de Makarova. Am mai ramas doar cu Halep

Jucatoarea de tenis Ana Bogdan, locul 78 WTA, venita din calificari, a fost eliminata in primul tur la turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

WTA Cincinnati: Ana Bogdan, pe tabloul principal; Sorana Crstea, nvinsa n ultimul tur al calificarilor

Ana Bogdan locul 82 WTA) va fi a treia romanca prezenta pe tabloul principal al turneului de la Cincinnati, dupa ce a trecut de Donna Vekic 37 WTA) in ultimul tur al calificarilor. Sorana Cirstea 54 WTA) a fost invinsa de australianca Ajla Tomljanovic 60 WTA), ratand astfel calificarea pe tabloul principal al competitiei americane.

WTA Cincinnati: Ana Bogdan si Sorana Crstea, n turul doi al calificarilor

Ana Bogdan 82 WTA) si Sorana Cirstea 54 WTA) sunt la o victorie distanta de calificarea pe tabloul principal al turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. in primul tur al calificarilor, Bogdan a castigat duelul Monica Niculescu, in timp ce Cirstea a trecut de americanca Vania King.

VIDEO WTA Cincinnati: Serena Williams, victorie lejera cu Daria Gavrilova; Julia Goerges si Jelena Ostapenko, eliminate n primul tur

Dupa eliminarea rusinoasa de la San Jose in primul tur 1-6, 0-6 cu Johanna Konta), Serena Williams 27 WTA) a revenit in competitii cu o victorie categorica in fata Dariei Gavrilova 23 WTA). Americanca s-a impus cu 6-1, 6-2, obtinand calificarea in runda a doua a turneului de la Cincinnati. Julia Goerges favorita 10) si Jelena Ostapenko 11) au parasit inca din primul tur competitia de categorie Premier 5. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de luni de pe tabloul feminin de simplu de la Cincinnati.

ATP Cincinnati: Debut cu victorii pentru Novak Djokovic si Stan Wawrinka - Andy Murray, nvins n primul tur de Lucas Pouille

Novak Djokovic 10 ATP) si Stan Wawrinka 151 ATP) au debutat cu dreptul la Masters-ul de la Cincinnati. Sarbul l-a invins pe americanul Steve Johnson 33 ATP), in timp ce jucatorul elvetian a trecut de argentinianul Diego Schwartzman, cap de serie numarul 12. Aflat pe locul 375 mondial, Andy Murray a cedat in fata lui Lucas Pouille Franta, 17 ATP) si a parasit turneul american din prima runda. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de luni de pe tabloul masculin de simplu de la Cincinnati.

ştiri din Sport

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )