Libnet.ro
UNICEF

12:15

Toronto Masters: Nick Kyrgios, nvins de Stan Wawrinka n primul tur - Djokovic, Cilic si Dimitrov continua competitia

Hotnews Hotnews,
 Toronto Masters: Nick Kyrgios, nvins de Stan Wawrinka n primul tur - Djokovic, Cilic si Dimitrov continua competitia

Cap de serie numarul 16, Nick Kyrgios a fost eliminat de Stan Wawrinka 195 ATP) in turul intai al Masters-ului de la Toronto. Elvetianul a obtinut calificarea in runda urmatoare a competitiei dupa o partida de doua ore si cinci minute, scor 1-6, 7-5, 7-5. Tot in turul al doilea a mai ajuns, printre altii, si Novak Djokovic favorit 9). Grigor Dimitrov 5) si Marin Cilic 6) si-au asigurat deja prezenta in optimi. continuă pe Hotnews

VIDEO Nick Kyrgios, forehand-ul monstruos de 185 de km/h si reluarile care nu fac fata

A parasit Masters-ul de la Toronto in primul tur, dar a ramas in mintea spectatorilor cu unul din cele mai puternice forehand-uri din acest an. Nick Kyrgios a reusit sa trimita contra lui Stanislas Wawrinka o dreapta care a masurat. 185 de km/h !). Australianul a smuls pana si aplauzele adversarului, insa cel care a continuat competitia a fost Stan.

Toronto Masters: David Goffin, eliminat de Milos Raonic

Locul 11 ATP, David Goffin a fost eliminat in turul intai al Masters-ului de la Toronto, belgianul pierzand in doua seturi, scor 6-3, 6-4, meciul cu Milos Raonic 29 ATP - un jucator cu o valoare recunoscuta pe hard, in special datorita serviciului sau puternic).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )