Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO ATP Rotterdam: Nu-si revine - Stan Wawrinka, eliminat in turul intai de locul 259 ATP

Hotnews Hotnews,
 VIDEO ATP Rotterdam: Nu-si revine - Stan Wawrinka, eliminat in turul intai de locul 259 ATP

Ajuns pe locul 13 in clasamentul mondial dupa ce nu a jucat mai multe luni din cauza unei accidentari, Stanislas Wawrinka a parasit turneul ATP de la Rotterdam inca din runda inaugurala. Calaul elvetianului a fost locul 259 ATP, olandezul Tallon Griekspoor. continuă pe Hotnews

ATP Rotterdam: Marius Copil, invins in turul intai de Damir Dzumhur

Finalist saptamana trecuta la Sofia, Marius Copil a parasit prematur turneul ATP de la Rotterdam, jucatorul nostru fiind depasit in doua seturi identice 6-4, 6-4) de bosniacul Damir Dzumhur 29 ATP).

ATP Rotterdam: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in sferturi - Victorie importanta in fata cuplului Feliciano Lopez/Marc Lopez

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer cap de serie numarul patru) s-au calificat, marti, in sferturile turneului ATP de la Rotterdam, dupa ce au trecut in doua seturi, scor 6-4, 6-4, de Marc Lopez si Feliciano Lopez ambii Spania). Se actualizeaza.

ATP Rotterdam: Tecau si Rojer, in semifinale

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer au reusit sa se califice in semifinalele turneului de la Rotterdam, dupa o victorie categorica, scor 6-1, 6-2, obtinuta impotriva perechii Robin Haase/Matwe Middelkoop ambii Olanda).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )