Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Jurmala: Patricia Tig s-a calificat in turul doi - Romanca a cedat doar trei game-uri in partida cu Ankita Raina

Hotnews Hotnews,
 WTA Jurmala: Patricia Tig s-a calificat in turul doi - Romanca a cedat doar trei game-uri in partida cu Ankita Raina

Patricia Maria Tig 264 WTA) a obtinut o victorie categorica in runda inaugurala a turneului WTA de la Jurmala Letonia). Tig s-a impus cu 6-2, 6-1 in fata jucatoarei Ankita Raina India, 191 WTA), dupa 65 de minute de joc. continuă pe Hotnews

Pariati pe finala turneului WTA de la Bucuresti: Patricia Tig contra Elena Rybakina

Finala inedita pe zgura de la Bucuresti intre Patricia Tig, jucatoare care a trecut de toate calificarile posibile, si kazaha Elena Rybakin, jucatoare care nu a pierdut niciun set la turneul de la Arenele BNR.

Patricia Tig trece de primul tur la Jurmala

Finalista in turneul de la Bucuresti, jucatoarea Patricia Tig continua forma buna si la competitia de la Jurmala, Letonia.

Patricia Tig, salt impresionant in clasamentul WTA, dupa BRD Bucharest Open: A urcat aproape 10.000 de locuri, desi a pierdut finala Cum stau celelalte romance din circuit

Patricia Tig a avut un parcurs de senzatie la BRD Bucharest Open si a urcat 9. 735 de locuri in ierarhia mondiala, ajungand pana pe pozitia 264, potrivit Agerpres.

Patricia Tig, discurs in lacrimi dupa ce a pierdut finala BRD Bucharest Open

Venita din calificari si cu o serie de victorii impresionante la jucatoare cap de serie, Patricia Tig a ajuns pana in ultimul act al turneului BRD Bucharest Open. Romanca de 24 de ani a fost invinsa insa de Elena Rybakina Kazahstan, 106 WTA), scor 6-2, 6-0. La ceremonia de premiere, Tig a fost extrem de emotionata si a izbucnit in lacrimi in timpul discursului.

Pe ce loc a ajuns Patricia Tig dupa finala de la Bucuresti

Jucatoarea Patricia Tig a facut un salt spectaculos in clasamentul WTA dupa ce a disputat la Bucuresti a doua finala din cariera dupa Baku 2015.

Patricia Tig invinsa in finala de la Bucuresti. VIDEO Reactie emotionanta a Patriciei

Jucatoarea Patricia Tig a pierdut, duminica, finala turneului WTA de la Bucuresti, dotat cu premii totale in valoare de 250. 000 de dolari .

Basescu spune ca Iohannis are interes ca Dancila sa intre in turul doi la prezidentiale: Daca intra Barna PSD va vota USR

Interesul lui Klaus Iohannis este sa intre in turul doi la prezidentiale cu Viorica Dancila, sustine fostul presedinte Traian Basescu. El a afirmat ca, daca Iohannis intra in turul doi cu Dan Barna, liderul USR va avea electoratul PSD de partea lui.

Dancila: PSD este hotarat sa intre in turul doi si sa castige alegerile Sprijnul ALDE si Pro Romania este important

Biroul Politic National al PSD a decis ca Viorica Dancila sa fie candidatul partidului la prezidentiale. Orice candidatura trebuie sa fie sustinuta de un vot in cadrul partidului, a spus Dancila, inainte de sedinta. Bineinteles ca sprijnul ALDE si ProRomania este important, dar PSD este hotarat sa mearga in aceste alegeri si nu numai sa intre in turul doi, ci sa le si castige, a spus liderul partidului.

Patricia Tig reinnoada sirul victoriilor. Finalista de la Bucuresti, calificare impunatoare in optimi la Jurmala

Patricia Maria Tig isi continua parcursul bun din aceasta perioada. Jucatoarea de pe locul 264 WTA s-a calificat, marti, in optimile de finala de la Jurmala Letonia),.

WTA Jurmala: Irina Bara, in turul doi dupa ce Margarita Gasparyan a abandonat in setul decisiv; Ana Bogdan, eliminata

Irina Maria Bara 213 WTA) s-a calificat in turul al doilea al turneului WTA de la Jurmala Letonia), beneficiind de abandonul rusoaicei Margarita Gasparyan 57 WTA), cap de serie numarul 5, in setul decisiv. in alta partida a zilei, Ana Bogdan 126 WTA) a fost invinsa in primul tur de slovena Dalila Jakupovic 147 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )