Libnet.ro
UNICEF

19:30

WTA Sankt Petersburg: Caroline Wozniacki, victorie categorica in prima partida disputata dupa ce a redevenit lider mondial (scor 6-0, 6-1 cu Anastasia Potapova)

Hotnews Hotnews,
 WTA Sankt Petersburg: Caroline Wozniacki, victorie categorica in prima partida disputata dupa ce a redevenit lider mondial (scor 6-0, 6-1 cu Anastasia Potapova)

La primul meci dupa revenirea in fruntea clasamentului WTA, Caroline Wozniacki a invins-o fara drept de apel pe rusoaica Anastasia Potapova 16 ani, locul 235 WTA), beneficiara unui wild card, in runda a doua a turneului de la Sankt Petersburg. Daneza a cedat un singur game si a pus capat partidei dupa o ora si 7 minute de joc, scor 6-0, 6-1. continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Sankt Petersburg: Caroline Wozniacki, victorie categorica in prima partida disputata dupa ce a redevenit lider mondial (scor 6-0, 6-1 cu Anastasia Potapova)

La primul meci dupa revenirea in fruntea clasamentului WTA, Caroline Wozniacki a invins-o fara drept de apel pe rusoaica Anastasia Potapova 16 ani, locul 235 WTA), beneficiara unui wild card, in runda a doua a turneului de la Sankt Petersburg. Daneza a cedat un singur game si a pus capat partidei dupa o ora si 7 minute de joc, scor 6-0, 6-1.

WTA Sankt Petersburg: Caroline Garcia (7 WTA), invinsa in turul doi de locul 450 mondial

Caroline Garcia 7 WTA si favorita numarul trei) a parasit turneul WTA de la Sankt Petersburg Rusia) inca din turul al doilea, jucatoarea din Franta fiind invinsa de Elena Rybakina Rusia - 450 WTA).

WTA Sankt Petersburg: Sorana Cirstea a parasit competitia in primul tur - Victorie in doua seturi pentru Dominika Cibulkova (scor 7-5, 6-2)

Sorana Cirstea 36 WTA) a parasit inca din prima runda turneul WTA de la Sankt Petersburg, fiind invinsa in doua seturi de Dominika Cibulkova Slovacia, 26 WTA), scor 7-5, 6-2.

WTA Sankt Petersburg: Irina Begu, in turul doi - Victorie cu Andrea Petkovic

Irina Camelia Begu 37 WTA) a reusit sa se califice in turul doi al turneului WTA de la Sankt Petersburg, dupa ce a trecut de Andrea Petkovic 98 WTA - Germania).

VIDEO WTA Sankt Petersburg: Irina-Camelia Begu, invinsa in turul doi de Petra Kvitova

Aventura Irinei Begu 37 WTA) la turneul WTA de la Sankt Petersburg s-a oprit in runda a doua a competitiei. Jucatoarea noastra a fost invinsa in trei seturi de Petra Kvitova Cehia, locul 29 WTA), beneficiara unui wild card, scor 6-3, 1-6, 6-1.

ANALIZA Cat de repede poate recupera Simona Halep primul loc WTA de la Caroline Wozniacki

Caroline Wozniacki este de ieri noul lider al ierarhiei feminine, cu 250 de puncte in fata Simonei Halep. Rocada se poate face insa chiar in urmatoarea luna.

Victorie categorica pentru Wozniacki la Sankt Petersburg

Revenita in circuit dupa castigarea Australian Open, Caroline Wozniacki a cedat un singur game in primul sau meci de la Sankt Petersburg, cel mai puternic turneu al saptamanii.

Sorana Cirstea, eliminata in primul tur la Sankt Petersburg

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea a fost invinsa de Dominika Cibulkova Slovacia), cu 7-5, 6-2, marti seara, in prima runda a turneului WTA de la Sankt Petersburg Rusia), dotat cu pr.

WTA: Simona Halep a coborat pe locul 2 - Caroline Wozniacki, noul lider mondial

Invinsa dramatic in finala de la Australian Open, Simona Halep a cedat locul intai din ierarhia WTA dupa 16 saptamani consecutive), noul lider mondial fiind, incepand de luni, Caroline Wozniacki. Daneza a revenit pe aceasta pozitie dupa o pauza de sase ani. Se actualizeaza.

Sorana Cirstea, eliminata in primul tur, la Sankt Petersburg

Sorana Cirstea, locul 36 WTA, a fost invinsa, marti, cu scorul de 7-5, 6-2, de Dominika Cibulkova din Slovacia, locul 26 WTA, in primul tur al turneului de categorie Premier de la Sankt Petersburg.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )