Libnet.ro
UNICEF

13:45

WTA Wuhan: Monica Niculescu, eliminata n runda inaugurala de Dominika Cibulkova / Slice-ul nu a fost suficient - Lipsa unui plan B

Hotnews Hotnews,
 WTA Wuhan: Monica Niculescu, eliminata n runda inaugurala de Dominika Cibulkova / Slice-ul nu a fost suficient - Lipsa unui plan B

Ajunsa pe tabloul principal de la Wuhan Premier 5) din postura de lucky loser, Monica Niculescu a scapat printre degete primul set al disputei cu Dominika Cibulkova, jucatoarea noastra pierzand prima mansa dupa ce a condus cu 4-1 cu doua break-uri). Apasata mental de acest lucru, Niculescu nu a mai avut raspuns pentru jocul slovacei, iar victoria a venit dupa o ora si 30 de minute, scor 6-4, 6-3. continuă pe Hotnews

WTA Wuhan: Monica Niculescu, eliminata n turul secund al calificarilor

Monica Niculescu, locul 81 WTA si cap de serie numarul 15, a fost eliminata in turul secund al calificarilor turneului de la Wuhan, de categorie Premier 5, dupa ce a pierdut impotriva Sofiei Kenin SUA, locul 62 ATP), scor 7-65), 4-6, 6-2, dupa doua ore si 20 de minute de joc.

WTA Wuhan: Monica Niculescu, Lucky Loser: O poate ntlni pe Simona Halep n turul secund

Monica Niculescu, locul 81 WTA, va evolua pe tabloul principal al turneului de la Wuhan, dupa ce Magdalena Rybarikova s-a retras din cauza unei probleme la caile respiratorii. Astfel, Monica, initial eliminata in calificari, o va intalni in primul tur pe Dominika Cibulkova, iar daca o va invinge, se va duela cu Simona Halep in turul secund al turneului din China.

WTA Wuhan: Monica Niculescu si Vania King, calificare n optimi

Perechea formata din Monica Niculescu si Vania King s-a calificat in optimile turneului de la Wuhan, dotat cu premii in valoare totala de 2,7 milioane de dolari. Cele doua au trecut de echipa Aleksandra Krunic/ Katerina Siniakova, scor 6-4, 6-2, dupa o ora si 13 minute de joc.

WTA Wuhan: Sorana Crstea, eliminata n primul tur al calificarilor

Sorana Cirstea, locul 52 WTA si cap de serie numarul 4, a fost eliminata in turul intai al calificarilor turneului de la Wuhan, de categorie Premier 5.

Monica Niculescu, invinsa la Wuhan. Cibulkova ar urma sa joace impotriva Simonei Halep

In primul tur al turneului de la Wuhan, Dominika Cibulkova a trecut de Monica Niculescu. Slovaca ar urma sa joace cu Halep in runda urmatoare.

WTA Wuhan: Jelena Ostapenko si Johanna Konta, eliminate din turul nti (Rezultatele zilei)

Mai multe favorite au parasit turneul de la Wuhan categorie Premier 5) inca runda inaugurala, Jelena Ostapenko, Camila Giorgi si Johanna Konta fiind eliminate in cursul zilei de luni. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete ale zilei.

WTA Wuhan: Simona Halep va juca mpotriva cstigatoarei dintre Magdalena Rybarikova si Dominika Cibulkova

Simona Halep, locul I WTA, va evolua, saptamana viitoare, direct in turul al doilea al Wuhan Open, faza in care o va intalni pe invingatoarea dintre jucatoarele slovace Magdalena Rybarikova, locul 35 WTA 4-1 in intalnirile directe), si Dominika Cibulkova, locul 30 WTA 2-4). Se actualizeaza.

WTA Wuhan: Simona Halep va juca mpotriva cstigatoarei dintre Magdalena Rybarikova si Dominika Cibulkova, n turul al doilea

Simona Halep, locul I WTA, va evolua, saptamana viitoare, direct in turul al doilea al Wuhan Open, faza in care o va intalni pe invingatoarea dintre jucatoarele slovace Magdalena Rybarikova, locul 35 WTA 4-2 in intalnirile directe), si Dominika Cibulkova, locul 30 WTA 2-4).

WTA Wuhan: Simona Halep vs Dominika Cibulkova se va disputa marti, n jurul orei 16:00

Organizatorii turneului Premier 5 de la Wuhan au dat publicitatii progamul zilei de marti, meciul dintre Simona Halep si Dominika Cibulkova urmand sa fie ultimul de pe arena centrala. Confruntarea ar trebui sa inceapa undeva in jurul orei 16:00, ora Romaniei.

Monica Niculescu merge mai departe, Sorana Cirstea si Ana Bogdan, eliminate in calificari la Wuhan

Simona Halep va juca direct in turul al doilea la Wuhan, iar Romania ar mai putea avea o jucatoare pa tabloul principal al competitiei.

ştiri din Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2144 seconds )