Libnet.ro
UNICEF

22:32

CM Handbal (f): Romania vs Japonia 20-37 Dezastru complet

Hotnews Hotnews,
 CM Handbal (f): Romania vs Japonia 20-37 Dezastru complet

Nationala de handbal feminin a Romaniei a terminat Campionatul Mondial asa cum l-a inceput, cu o evolutie dezastruoasa. Echipa pregatita de Tomas Ryde a fost umilita de Japonia, tara gazda a competitiei, scor 37-20 18-8). Japonezele s-au distrat pe toata durata partidei, au marcat din toate pozitiile si au reusit combinatii la care tricolorele au fost simple spectatoare. in urma acestui rezultat, Romania a incheiat competitia de la Kumamoto pe locul 12, fara niciun punct in Grupa Principala II. continuă pe Hotnews

Campionatul Mondial de Handbal feminin: Romania - Japonia 20-37. Fetele noastre au fost umilite

Romania a parasit Campionatul Mondial de Handbal feminin dupa ce a fost umilita de Japonia, scor 20-37. Campionatul Mondial de handbal feminin: Romania pierde in fata Rusiei si rateaza orice.

Asa am trait Romania - Japonia

Am transmis live text in aceasta pagina meciul Romania - Japonia, ultimul pentru tricolore la Campionatul Mondial de handbal feminin.

Handbal feminin: Romania a fost invinsa de Rusia la Campionatul Mondial din Japonia

Nationala feminina de handbal a Romaniei a fost invinsa de Rusia cu scorul de 27-18 10-10), duminica, la Kumamoto, in Grupa principala II a Campionatul Mondial din Japonia.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )