Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nou record la Cupa Mondiala! Cel mai batran fotbalist din istoria competitiei a intrat azi pe teren

Adevărul Adevărul,
Nou record la Cupa Mondiala! Cel mai batran fotbalist din istoria competitiei a intrat azi pe teren

Intrucat meciul dintre Egipt si Arabia Saudita, din Grupa A, nu mai are nicio miza, ambele echipe fiind eliminate, selectionerul Egiptului a decis sa faca o mutare interesanta. continuă pe Adevărul

Poveste CUTREMURATOARE la Campionatul Mondial: A devenit cel mai varstnic jucator din istorie

Portarul egiptean Essam El Hadary va fi titular in meciul impotriva Arabiei Saudite, devenind la 45 de ani si 5 luni, cel mai batran jucator din istoria Campionatelor Mondiale. Capitan al Egiptului in peste.

Selectionerul Croatiei despre victoria cu Argentina: Am nvins echipa la care evolueaza cel mai bun jucator din lume

Selectionerul Croatiei, Zlatko Dalic, a declarat, joi seara, ca jucatorii sai au facut un meci minunat cu Argentina, echipa la care evolueaza cel mai bun fotbalist din lume, Lionel Messi.

Cunoastem primele doua optimi la Cupa Mondiala

Dupa incheierea meciurilor in Grupele A si B cunoastem primele doua meciuri din tabloul optimilor de finala la Cupa Mondiala din Rusia.

Interes major pentru Cupa Mondiala. Peste 2.5 milioane de bilete alocate

FIFA a dat publicitatii primele cifre cu privire la audientele inregistrate la Cupa Mondiala din Rusia.

Simona Halep, saptamna 34 n postura de lider mondial; Mihaela Buzarnescu, locul 28 (cel mai bun din cariera)

Simona Halep bifeaza saptamana cu numarul 34 pe prima pozitie mondiala, jucatoarea noastra avand 7970 de puncte. Podiumul este completat de Caroline Wozniacki 6745) si Garbine Muguruza 6550). Semfinalista la Birmingham, Mihaela Buzarnescu a urcat pana pe 28 cel mai buna pozitie din cariera).

Cel mai mic computer din lume face ca un bob de orez sa arate imens

Cel mai mic computer din lume face ca un bob de orez sa fie un gigant si ar putea conduce la schimbari semnificative in industria monitorizarii sanatatii omului. in urma cu cateva luni, la IBM Think 2018, conferinta emblematica a companiei, compania a prezentat cel mai mic computer din lume. Acesta avea o dimensiune de [].

Am aflat marele castigator Chefi la cutite! El va pleca cu trofeul de cel mai bun bucatar

Cel mai asteptat moment al competitiei Chefi la cutite se apropie cu pasi repezi! Au mai ramas doar sase bucatari in semifinala emisiunii Chefi la cutite si Gina Pistol a anuntat care este.

Cel mai inalt vulcan din Asia, cucerit de sase romani: De la gandul ca vom urca in pantaloni scurti si tricou, am ajuns sa urcam cam cu toate hainele pe noi

Sase romani au reusit sa urce pana pe varful Damavand cel mai inalt vulcan de pe teritoriul Asiei. Acestia ne-au povestit cum a decurs expeditia si cu ce impresii s-au intors din Iran.

SUA: A fost ales cel mai URAT caine din lume! Cum arata buldogul englezesc care a castigat competitia (VIDEO)

Un buldog englezesc, pe nume Zsa Zsa, a fost ales cel mai urat caine din lume, in urma unui concurs care a avut loc in localitatea americana Petaluma din California. Cainelui in varsta de 9 ani, ii atarna .

FOTO VIDEO Un buldog englezesc, desemnat cel mai urt cine din lume

Zsa Zsa, un buldog englezesc in varsta de 9 ani, cu limba atarnand pana la piept, a primit titlul de cel mai urat caine din lume in urma unui concurs de frumusete care a avut loc in weekend, in localitatea americana Petaluma din California, transmite cite-ul cnn. com, citat de Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )