Libnet.ro
UNICEF

13:00

ATP Barcelona: Alexander Zverev, invins in trei seturi de Nicolas Jarry dupa ce a ratat o minge de meci (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 ATP Barcelona: Alexander Zverev, invins in trei seturi de Nicolas Jarry dupa ce a ratat o minge de meci (Rezultatele zilei)

Alexander Zverev 3 ATP, favoritul nr. 2) a fost eliminat in turul secund al competitiei de la Barcelona, fiind invins de Nicolas Jarry, scor 3-6, 7-5, 7-65). Jucatorul din Chile s-a impus dupa doua ore si 33 de minute. continuă pe Hotnews

ATP Barcelona: Continua perioada nefasta pentru Marius Copil - Romanul a fost eliminat in primul tur de Leonardo Mayer

Marius Copil 80 ATP) a parasit si turneul de la Barcelona inca din primul tur, fiind invins de Leonardo Mayer 63 ATP). Romanul a revenit de la 0-1 la seturi, a castigat la tie-break actul al doilea, dar a cedat in decisiv, dupa un joc extrem de echilibrat. S-a terminat 6-3, 6-73), 7-5 pentru jucatorul din Argentina.

ATP Barcelona: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in sferturile probei de dublu

Echipa formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat in sferturile probei de dublu din cadrul turneului de la Barcelona, dupa ce au trecut de perechea iberica David Marrero-Santana/Fernando Verdasco, scor 6-3, 7-66). Meciul a durat o ora si 13 minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )