Libnet.ro
UNICEF

15:30

ATP Cincinnati: Surpriza uriasa - Roger Federer, invins de Andrey Rublev (70 ATP); Novak Djokovic, calificat in sferturi

Hotnews Hotnews,
 ATP Cincinnati: Surpriza uriasa - Roger Federer, invins de Andrey Rublev (70 ATP); Novak Djokovic, calificat in sferturi

Campion de sapte ori la Cincinnati, Roger Federer 3 ATP) a parasit editia din acest an inca din optimi, fiind invins in doua seturi de rusul Andrey Rublev 70 ATP), scor 6-3, 6-4, dupa doar 62 de minute de joc. in alta partida a zilei, Novak Djokovic, principalul favorit, a trecut fara emotii de spaniolul Pablo Carreno-Busta 53 ATP), scor 6-3, 6-4, obtinand calificarea in serturi. continuă pe Hotnews

ATP Cincinnati: Roger Federer, invins de Andrey Rublev (70 ATP) in optimi

Roger Federer se alatura listei de favoriti eliminati devreme la turneul de categorie Masters de la Cincinnati. Elvetianul, cap de serie numarul 3, a fost invins in optimi de rusul Andrey Rublev 70 ATP), scor 6-3, 6-4, dupa doar o ora si doua minute de joc.

Surpriza imensa pe tabloul masculin de la Cincinnati. Roger Federer, eliminat in 63 de minute

Castigator de sapte ori al turneul de la Cincinnati, ultima data in 2017, Roger Federer a ratat la competitia din acest an calificarea in sferturile de finala.

Roger Federer, despre finala pierduta la Wimbledon: Nu am jucat tenis timp de zece zile dupa infrangerea cu Novak Djokovic

Roger Federer a fost foarte aproape de titlul de Grand Slam cu numarul 21, elvetianul ratand doua mingi de meci in finala cu Novak Djokovic. Pana la urma, sarbul a avut castig de cauza, iar Federer a precizat recent ca a stat departe de tenis pret de zece zile dupa aceasta infrangere dureroasa.

VIDEO ATP Cincinnati: Andy Murray, invins de Richard Gasquet la primul meci de simplu jucat dupa o pauza de sapte luni

Andy Murray, fostul numar unu mondial, a pierdut primul meci de simplu pe care l-a disputat dupa o pauza de sapte luni, fiind invins in doua seturi, 6-4, 6-4, de francezul Richard Gasquet, in turul I al turneului ATP Masters 1. 000 de la Cincinnati SUA), dotat cu premii totale in valoare de 6 milioane de dolari.

ATP Cincinnati: Murray a pierdut in primul tur si nu va juca la US Open

Britanicul Andy Murray, invins in primul tur la simplu Cincinnati, a anuntat ca nu va participa in p.

ATP Cincinnati: Stefanos Tsitsipas, Kei Nishikori, Alexander Zverev si Stan Wawrinka au parasit competitia in turul doi

Favoritii de pe tabloul de simplu masculin au cazut pe capete in turul al doilea al turneului Masters de la Cincinnati. Stefanos Tsitsipas favorit 5), Kei Nishikori 6), Alexander Zverev 7) sau Stan Wawrinka au parasit deja competitia americana.

ATP Cincinnati: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, eliminati in primul tur de echipa LopezMurray

Perechea Horia TecauJean-Julien Rojer RomaniaOlanda), cap de serie numarul 4, a fost eliminata, marti, in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Cincinnati, cu premii de 6,05 milioane de dolari.

ştiri din Sport

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2592 seconds )