Libnet.ro
UNICEF

18:30

Australian Open: Surpriza imensa la Melbourne - Angelique Kerber, nvinsa fara drept de apel de Danielle Collins (scor 6-0, 6-2)

Hotnews Hotnews,
 Australian Open: Surpriza imensa la Melbourne - Angelique Kerber, nvinsa fara drept de apel de Danielle Collins (scor 6-0, 6-2)

Danielle Rose Collins 35 WTA) a furnizat cea mai mare surpriza de pana acum pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open 2019. Americanca i-a administrat o infrangere usturatoare germancei Angelique Kerber, favorita numarul doi de la Melbourne: 6-0, 6-2 a fost scorul intalnirii care a durat doar 56 de minute. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Surpriza imensa la Melbourne - Angelique Kerber, nvinsa fara drept de apel de Danielle Collins (scor 6-0, 6-2)

Danielle Rose Collins 35 WTA) a furnizat cea mai mare surpriza de pana acum pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open 2019. Americanca i-a administrat o infrangere usturatoare germancei Angelique Kerber, favorita numarul doi de la Melbourne: 6-0, 6-2 a fost scorul intalnirii care a durat doar 56 de minute.

Infrangere soc pentru Angelique Kerber la Australian Open

Angelique Kerber, numarul doi mondial, a parasit, duminica, turneul Australian Open in faza optimilor de finala.

Soc in optimile de finala de la Australian Open

Jucatoarea germana de tenis Angelique Kerber, Nr. 2 mondial, a fost eliminata in optimile de finala ale Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, fiind intrecuta cu 6-0, 6-2, in 56 de minute, de.

Australian Open. Surpriza mare in turul trei

Rusoaica Maria Sarapova, locul 30 WTA si cap de serie numarul 30, a invins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 4-6, 6-3, daneza Caroline Wozniacki, locul 3 WTA si a treia favorita, detinatoarea trofeului, in turul al.

VIDEO Australian Open (f): Un nou rezultat-surpriza la Melbourne - Sloane Stephens, eliminata n optimi de Anastasia Pavlyuchenkova (Rezultatele zilei)

Ziua de duminica de la Australian Open s-a incheiat cu un nou rezultat neasteptat, Anastasia Pavlyuchenkova 44 WTA) reusind sa o elimine din competitie pe Sloane Stephens, favorita numarul cinci. Rusoaica a obtinut calificarea in sferturi dupa o victorie in trei seturi, scor 6-7 3), 6-3, 6-3. Au mai parasit primul Grand Slam al anului nume importante precum Angelique Kerber sau Maria Sharapova. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

Australian Open (f): Petra Kvitova, Maria Sharapova, Angelique Kerber si Ashleigh Barty, n optimi - Caroline Wozniacki, eliminata (Rezultatele zilei)

Caroline Wozniacki, ultima campioana de la Australian Open, a fost eliminata in turul trei, daneza cedand dupa un meci de doua ore si 24 de minute in fata Mariei Sharapova. Continua traseul la Melbourne nume importante precum Petra Kvitova, Maria Sharapova, Angelique Kerber si Ashleigh Barty. Si-au facut deja bagajele Caroline Garcia, Aryna Sabalenka si Belinda Bencic. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de duminica de la Australian Open

Saptamana s-a incheiat la Australian Open cu o zi plina de surprize si rezultate neasteptate. Roger Federer castigator in ultimii doi ani la Melbourne), Marin Cilic finalist la editia din 2018), Angelique Kerber, Sloane Stephens sau Maria Sharapova si-au luat la revedere de la primul Grand Slam al anului inca din faza optimilor. Au ajuns in sferturi jucatori precum Rafael Nadal, Ashleigh Barty, Stefanos Tsitsipas, Roberto Bautista Agut sau Petra Kvitova. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de vineri de la AO.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de vineri de la Australian Open

Roger Federer, Rafael Nadal, Angelique Kerber, Maria Sharapova, Petra Kvitova si Marin Cilic au castigat partidele disputate vineri la Australian Open. Caroline Wozniacki, campioana en-titre, si-a facut deja bagajele, urmand sa avem o alta regina la Melbourne in 2019. Intra in material pentru a vedea o FOTOGALERIE cu unele dintre cele mai interesante imagini ale zilei de vineri de la AO.

Australian Open: Amanda Anisimova (17 ani) a furnizat surpriza zilei - A eliminat-o pe Arina Sabalenka

Amanda Anisimova 17 ani, 87 WTA) a reusit surpriza zilei de la Australian Open, sportiva din SUA reusind sa o elimine pe Arina Sabalenka 11 WTA) in doua seturi, scor 6-3, 6-2. Anisimova s-a calificat astfel in turul patru de la Melbourne, cea mai buna performanta a carierei la un Grand Slam.

VIDEO Australian Open: Roger Federer (campionul en-titre), eliminat n optimi - Stefanos Tsitsipas s-a impus n patru seturi dupa un meci de trei ore si 45 de minute

Roger Federer 3 ATP) si Stefanos Tsitsipas 15 ATP) au oferit poate cel mai frumos meci de pana acum la actuala editie a turneului Australian Open. Grecul in varsta de 20 de ani a reusit marea surpriza si l-a eliminat din competitie pe detinatorul trofeului de la Melbourne, dupa o victorie in patru seturi, scor 6-7 13), 7-6 3), 7-5, 7-6 5). Partida epica de pe Rod Laver Arena s-a incheiat dupa trei ore si 45 de minute de joc.

ştiri din Sport

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )