Libnet.ro
UNICEF

01:05

CSM Bucuresti castiga grupa preliminara din Liga Campionilor

Online Sport Online Sport,
CSM Bucuresti castiga grupa preliminara din Liga Campionilor

In urma succesului de duminica obtinut pe teren propriu contra formatiei germane Bietigheim, scor 32-24, campioana Romaniei CSM Bucuresti s-a calificat de pe primul loc in grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin. continuă pe Online Sport

CSM Bucuresti a castigat grupa D a Ligii Campionilor. Tigroaicele si-au aflat adversarele: vor da peste MAREA FAVORITA a competitiei (VIDEO)

Campioana Romaniei la handbal feminin, CSM Bucuresti, continua parcursul excelent in Liga Campionilor. Tigroaicele au invins lejer duminica, in sala Dinamo, formatia germana SG BBM Bietigheim, cu scorul de.

CSM Bucuresti a castigat grupa D a Ligii Campionilor. Tigroaicele si-au aflat adversarele: Vor da peste MAREA FAVORITA a competitiei (VIDEO)

Campioana Romaniei la handbal feminin, CSM Bucuresti, continua parcursul excelent in Liga Campionilor. Tigroaicele au invins lejer duminica, in sala Dinamo, formatia germana SG BBM Bietigheim, cu scorul de.

Clasamentul in grupa Romaniei din Liga Natiunilor

Vedeti mai jos cum arata clasamentul in Grupa a 4-a din al treilea esalon valoric al Ligii Natiunilor, unde Romania tocmai a obtinut a doua victorie si prima pe teren propriu.

Federer castiga grupa de la Turneul Campionilor

Elvetianul Roger Federer a inceput cu o infrangere editia din acest an a Turneului Campionilor de la Londra, dar in cele din urma s-a calificat in semifinale de pe primul loc.

CSM Bucuresti a castigat grupa D a Ligii Campionilor la handbal feminin. Victorie superba reusita de tigroaice

CSM Bucuresti a invins echipa germana SG BBM Bietigheim cu scorul de 32-24 14-13), duminica, in Sala Dinamo, si a castigat Grupa D a Ligii Campionilor la handbal feminin. Tigroaicele au facut o prima.

Liga Campionilor (handbal f): CSM Bucuresti, cstigatoarea grupei dupa 32-24 cu Bietigheim/ Tigroaicele au aflat adversarele din grupele principale

CSM Bucuresti a castigat Grupa D a Ligii Campionilor la handbal feminin, dupa ce a trecut cu scorul de 32-24 de nemtoaicele de la Bietigheim, intr-o partida disputata in Sala Dinamo. Tot duminica, CSM si-a aflat adversarele din grupele principale ale competitiei: Gyor ETO, Krim Ljubljana si Thuringer HC. Din aceeasi grupa mai fac parte Vipers Kristiansand si Ferencvaros, echipe cu care tigroaicele au evoluat deja in grupa de calificare.

Victorie concludenta pentru CSM Bucuresti: cu cine vor juca handbalistele in faza urmatoare a Ligii Campionilor

Campioana Romaniei la handbal feminin, CSM Bucuresti, a invins duminica, pe teren propriu, formatia germana SG BBM Bietigheim, scor 32-24 14-13), in ultimul meci din Grupa D a Ligii Campionilor.

CSM Bucuresti are o mare problema! Cristina Neagu: inca suferim

Handbalistele de la CSM Bucuresti vor juca duminica seara ultimul meci din grupa D a Ligii Campionilor contra echipei germane Bietigheim.

Liga Campionilor (handbal): Cristina Neagu, vedeta etapei a cincea

Jucatoarea romana Cristina Neagu a fost votata vedeta etapei a cincea a grupelor Ligii Campionilor la handbal feminin, in care CSM Bucuresti a invins-o clar pe Ferencvaros Budapesta, informeaza cea mai importanta competitie intercluburi de pe continent pe conturile sale de Facebook si Twitter.

AHC Dunarea Calarasi-CSM Bucuresti, joi, 15 noiembrie, la Sala Polivalenta

Calarasenii sunt asteptati joi, 15 noiembrie, la meciul dintre AHC Dunarea Calarasi-CSM Bucuresti. Partida va avea loc la Sala Polivalenta Ion C Neagu din Calarasi, de la ora 19.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )