Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cupa Romaniei: Astra Giurgiu este prima finalista, dupa 2-2 cu CFR Cluj (5-3 la general); Deac a ratat un penalty

Hotnews Hotnews,
 Cupa Romaniei: Astra Giurgiu este prima finalista, dupa 2-2 cu CFR Cluj (5-3 la general); Deac a ratat un penalty

Astra Giurgiu este prima finalista a Cupei Romaniei, dupa ce a terminat la egalitate returul disputat pe teren propriu, scor 2-2, impotriva celor de la CFR Cluj. Giurgiuvenii s-au calificat datorita rezultatului inregistrat in tur, 3-1 5-3 la general), si se vor duela in ultimul act cu invingatoarea dublei dintre FC Viitorul si CSU Craiova returul porneste de la scorul de 2-1 pentru formatia lui Gica Hagi). continuă pe Hotnews

Astra Giurgiu, prima finalista in Cupa Romaniei

Echipa Astra Giurgiu s-a calificat, miercuri seara, in finala Cupei Romaniei dupa 2-2 in returul cu CFR Cluj de pe teren propriu.

Astra Giurgiu o elimina pe CFR Cluj si se califica in finala Cupei Romaniei. Dan Petrescu, sageti catre FCSB

Astra Giurgiu este prima finalista a Cupei Romaniei din acest an, in urma rezultatului de egalitate, scor 2-2, obtinut cu CFR Cluj, in returul semifinalelor competitiei.

Cupa Romaniei (handbal f): CSM Bucuresti a castigat competitia dupa prelungiri (30-29 vs SCM Ramnicu Valcea)

Campioana en-titre CSM Bucuresti a castigat Cupa Romaniei, duminica, pentru a patra oara consecutiv, la Turneul Final Four de la Bistrita, dupa finala cu SCM Ramnicu Valcea, decisa in prelungiri, scor 30-29 14-12, 26-26). Medalia de bronz a revenit echipei HC Zalau.

LIVE Astra Giurgiu - CFR Cluj (19:45)

Urmariti live text in aceasta pagina returul semifinalei Cupei Romaniei dintre Astra Giurgiu si CFR Cluj. In tur a fost 3-1 pentru echipa giurgiuveana.

LIVE Astra Giurgiu - CFR Cluj pentru un loc in finala Cupei Romaniei

Urmariti live text in aceasta pagina returul semifinalei Cupei Romaniei dintre Astra Giurgiu si CFR Cluj. In tur a fost 3-1 pentru echipa giurgiuveana.

Asa am trait Astra Giurgiu - CFR Cluj pentru un loc in finala Cupei Romaniei

Am transmis live text in aceasta pagina returul semifinalei Cupei Romaniei dintre Astra Giurgiu si CFR Cluj. In tur a fost 3-1 pentru echipa giurgiuveana.

Teodorovici, prima reactie dupa ce a preluat interimatul la Fonduri Europene: Back in business

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, numit ministru interimar si la Fonduri Europene, a avut, miercuri seara, o prima reactie dupa ce Klaus Ioghannis a semnat decretele. Back in business. Revin, chiar.

Elena Gheorghe, prima reactie dupa ce fratele ei a facut PRAPAD la Exatlon: Nu cred ca si-ar dori cineva sa priveasca aceasta competitie cu noi, cu familia lui Costin

Elena Gheorghe a oferit prima reactie, dupa ce fratele ei, Costin, a fost omul meciului pentru vila la baieti, in competitia din Republica Dominicana, Exatlon, potrivit wowbiz. ro.

Klaus Iohannis este criticat dur dupa ce si-a lansat cea de-a treia carte. Scrierea este mediocra si contine multe banalitati

Klaus Iohannis este criticat dur dupa ce si-a lansat cea de-a treia carte, EU. Un dialog deschis despre Europa. Pasaje din cartea presedintelui care au fost facute publice arata ca scrierea este.

Gica Hagi, despre returul cu CSU Craiova din Cupa Romaniei: Pentru noi incepe de la 0-0. E un meci total diferit, cu alta incarcatura

Antrenorul formatiei Viitorul, Gheorghe Hagi, spune ca elevii sai trebuie sa uite partida din meciul tur, contand pentru semifinalele Cupei Romaniei, castigata in deplasare de trupa constanteana cu 2-1 si ca trebuie sa abordeze returul de la scorul de 0-0. El si-ar dori ca in meciul de joi sa nu marcheze niciun gol, dar stie ca acest lucru este imposibil.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )