Libnet.ro
UNICEF

19:47

Euro 2020, preliminarii: Polonia, calificata la turneul final; Victorii pentru Germania si Olanda in Grupa C; Croatia a remizat cu Tara Galilor - Rezultatele serii

Hotnews Hotnews,
 Euro 2020, preliminarii: Polonia, calificata la turneul final; Victorii pentru Germania si Olanda in Grupa C; Croatia a remizat cu Tara Galilor - Rezultatele serii

Polonia s-a impus cu 2-0 in fata Macedoniei de Nord in Grupa G), obtinand astfel calificarea la Euro 2020. Olanda 2-1 cu Belarus) si Germania 3-0 cu Estonia) raman la egalitate de puncte 15) in fruntea Grupei C, dupa etapa a sasea a preliminariilor. Croatia, vicecampioana mondiala, a remizat la Cardiff cu Tara Galilor 1-1), dupa ce deschisese scorul inca din minutul 9. Gareth Bale a egalat pentru gazde in prelungirile primei reprize. Dupa sapte meciuri disputate, Croatia e lider in Grupa E, cu 14 puncte. continuă pe Hotnews

Euro 2020, preliminarii: Belgia, prima echipa calificata la turneul final Olanda, victorie obtinuta in prelungiri (Rezultatele serii)

Belgia a devenit, joi seara, prima echipa calificata la EURO 2020, dupa ce a surclasat San Marino cu scorul de 9-0, pe teren propriu, in Grupa I a competitiei. Diavolii rosii au maximum de puncte dupa sapte meciuri si un golaveraj de invidiat, 28-1.

Euro 2020, preliminarii: Romania vs Norvegia - Program prelungit si pe mai multe linii de transport in comun

Dupa ce a fost prelungit programul metroului bucurestean, cu ocazia meciului dintre Romania si Norvegia preliminarii Euro 2020), acelasi lucru se va intampla si cu mai multe linii de transport in comun, a anuntat Primaria Municipiului Bucuresti, potrivit frf. ro.

Euro 2020, preliminarii: Romania vs Norvegia - Program prelungit la metrou

Cu ocazia meciului dintre Romania si Norvegia, contand pentru preliminariile Euro 2020, programul metroului bucurestean va fi prelungit. Disputa de pe Arena Nationala va avea loc marti, de la ora 21:45 si face parte din Grupa F.

Euro 2020, preliminarii: Franta vs Turcia, derbiul zilei (programul complet al disputelor)

Cel mai interesant meci al zilei din preliminariile pentru Euro 2020 este, cel putin pe hartie, cel dintre Franta si Turcia. Ambele echipei au 18 puncte, iar confruntarea din aceasta seara ar putea stabili castigatoarea Grupei H.

Euro 2020, preliminarii: Norvegia - Spania 1-1 Norvegienii au egalat din penalty in minutul 90+4; Ramos, record de selectii

Norvegia si Spania au incheiat la egalitate, scor 1-1, partida disputata la Oslo, in cadrul preliminariilor Euro 2020. Spania a deschis scorul in minutul 47, prin Saul Niguez, dar nordicii au smuls un punct in prelungiri, gratie unui penalty transformat de Joshua King 90+4).

Euro 2020, preliminarii: Insulele Feroe vs Romania (19:00) Victoria, cuvantul de ordine pentru tricolori

Nationala de fotbal a Romaniei se afla in fata a doua meciuri extrem de importante, iar orice pas gresit va fi sinonim cu ratarea calificarii la Euro 2020. Primul test va fi in Insulele Feroe, pe arena Torsvollur gazon sintetic) din Torshavn, sambata, de la ora 19:00 ora Romaniei). Elevii lui Cosmin Contra sunt obligati sa castige pentru a ramane cu sanse reale in lupta cu Norvegia si Suedia pentru locul 2 in Grupa F. Confruntarea cu Insulele Feroe va fi transmisa in direct pe ProTV si LiveText pe HotNews. ro.

Euro 2020, preliminarii: Anglia, invinsa de Cehia (scor 2-1); Franta, victorie la limita cu Islanda (scor 1-0) - Rezultatele serii

Selectionata Angliei a fost invinsa de Cehia cu scorul de 2-1, vineri seara, la Praga, intr-un meci din Grupa A a preliminariilor EURO 2020 la fotbal. in urma acestui rezultat, Anglia si Cehia sunt la egalitate de puncte, dar cehii au un meci in plus.

Euro 2020, preliminarii: Partida Romania vs Norvegia va fi arbitrata de scotianul Bobby Madden

Meciul Romania-Norvegia, din preliminariile Euro 2020, programat pe 15 octombrie 2019, de la ora 21:45, pe Arena Nationala, va fi arbitrat de o brigada scotiana. La centru va fi Bobby Madden, ajutat de David Roome si Sean Carr, in timp ce al patrulea oficial va fi Nicolas Walsh. Observator de arbitri va fi austriacul Robert Sedlacek.

Euro 2020, preliminarii: Rusia, a treia echipa calificata la turneul final (5-0 cu Cipru)

Rusia este a treia echipa calificata la Campionatul European din 2020, dupa ce a invins, duminica, in deplasare, nationala Ciprului, scor 5-0, intr-un meci din grupa I preliminara.

Euro 2020, preliminarii: Italia (2-0 cu Grecia), a doua echipa calificata la turneul final; Suedia, victorie clara cu Malta; Norvegia si Spania au remizat (Rezultatele serii)

Echipa nationala de fotbal a Italiei a obtinut calificarea la Campionatul European din 2020, sambata, dupa ce a invins Grecia, pe Stadio Olimpico din Roma, scor 2-0, in runda a saptea a preliminariilor. in grupa Romaniei, Suedia s-a impus categoric in Malta, scor 4-0, in timp ce Norvegia si Spania au incheiat la egalitate partida disputata la Oslo, scor 1-1.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )