Libnet.ro
UNICEF

20:32

Europa League, turul trei preliminar: Hajduk Split vs FCSB 0-0

Hotnews Hotnews,
 Europa League, turul trei preliminar: Hajduk Split vs FCSB 0-0

Formatia FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputata, joi seara, in deplasare, in compania echipei Hajduk Split, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Europa. continuă pe Hotnews

Europa League, turul trei preliminar: Leipzig - CSU Craiova 3-1

Formatia Universitatea Craiova a fost invinsa, joi seara, in deplasare, cu scorul de 3-1, de echipa RB Leipzig, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Europa. Pe final, partida s-a disputat pe o ploaie torentiala.

HAJDUK SPLIT - FCSB LIVE STREAM. Steaua forteaza in infernul din Croatia ONLINE VIDEO PRO TV

Vicecampioana Ligii I forteaza o noua calificare in grupele competitiilor europene pentru a noua oara in ultimii zece ani. Singura data cand stelistii nu au ajuns in.

LIVE Hajduk Split - FCSB (21:45)

Urmariti live text in aceasta pagina, joi seara, de la 21:45, meciul dintre Hajduk Split si FCSB din prima mansa a turului 3 preliminar in Europa League.

LIVE Hajduk Split - FCSB 0-0

Urmariti live text in aceasta pagina, joi seara, de la 21:45, meciul dintre Hajduk Split si FCSB din prima mansa a turului 3 preliminar in Europa League.

Asa am trait Hajduk Split - FCSB 0-0

Am transmis live text in aceasta pagina, joi seara, de la 21:45, meciul dintre Hajduk Split si FCSB din prima mansa a turului 3 preliminar in Europa League.

Champions League, turul III preliminar: Benfica, victorie la limita cu Fenerbahce (scor 1-0) - Rezultatele zilei de marti

Marti au avut loc primele partide din turul al treilea preliminar al Champions League. Cel mai asteptat meci al serii a fost cel dintre Benfica Lisabona si Fenerbahce Istanbul, portughezii obtinand o victorie la limita pe teren propriu, scor 1-0. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate marti in meciurile din prima mansa a turului trei preliminar al Champions League.

ALASHKERT - CFR CLUJ LIVE STREAM, in turul trei preliminar din EUROPA LEAGU ONLINE VIDEO DIGISPORT 1

Alashkert Erevan - CFR Cluj, turul 3 preliminar din Liga Europa. Primul meci se va disputa in Armenia,pe stadionul Republican din Erevan, joi, 9 august, de la ora 19. Returul este.

Tragere la sorti Europa League: cu cine vor juca echipele romanesti daca ajung in play-off

CFR Cluj, FCSB si U Craiova si-au aflat adversarele din play-off-ul Europa League, faza in care vor ajunge daca vor depasi turul trei preliminar.

VIDEO Tusea si junghiul: Hajduk Split - FCSB, meci-somnifer in Croatia. Ce a reusit vicecampioana Romaniei

La ce fotbal au aratat pe Poljud, in fata unui public admirabil, format din 25. 000 de suporteri patimasi, ambele echipe merita sa fie eliminate.

Europa League: CFR Cluj, FCSB si U Craiova si-au aflat posibilele adversare din play-off

CFR Cluj, FCSB si Universitatea Craiova si-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Europa League, potrivit tragerii sorti care a avut loc luni, la Nyon. Pentru a ajunge in play-off, cele trei echipe romanesti trebuie sa treaca mai intai de partidele din turul trei preliminar al competitiei 9 si 16 august).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )