Libnet.ro
UNICEF

09:45

George Puscas, penaltiul ratat si injuratura lui Cosmin Contra: Cred ca mister de la tensiune si de la presiune a reactionat asa

Hotnews Hotnews,
 George Puscas, penaltiul ratat si injuratura lui Cosmin Contra: Cred ca mister de la tensiune si de la presiune a reactionat asa

George Puscas a ratat un penalti in meciul Romania - Norvegia, scor 1-1, iar selectionerul Cosmin Contra a injurat de pe margine in directia atacantului. continuă pe Hotnews

George Puscas reactioneaza dupa ce a fost injurat de Cosmin Contra

Atacantul George Puscas a avut un punct de vedere dupa meciul cu Norvegia in care a ratat un 11 metri la 0-0, faza dupa care si-a atras o injuratura urata din partea selectionerului Cosmin Contra.

Cosmin Contra, criza de nervi la penalty-ul ratat de George Puscas: Selectionerul si-a injurat atacantul, sub privirile celor 30.000 de copii din tribune (VIDEO)

Selectionerul Cosmin Contra a facut o criza de nervi, dupa penalty-ul ratat de George Puscas in minutul 52 la partidei cu Norvegia. Atacantul lui Reading putea deschide scorul, dar a batut-o poate cea mai slaba.

Cosmin Contra si-a cerut scuze dupa ce l-a injurat pe George Puscas

Selectionerul Cosmin Contra a fost surprins de camerele de luat vederi cand il injura pe atacantul George Puscas, imediat dupa ce acesta a ratat o lovitura de la 11 metri in meciul cu Norvegia disputat marti seara in preliminariile EURO 2020 si incheiat in cele din urma la egalitate, scor 1-1.

George Puscas: Datoria mea este sa dau gol

Atacantul George Puscas a facut sa ne revina inima la loc in minutul 74 al meciului cu Insulele Feroe.

Cosmin Contra: Ma astept la un meci foarte greu contra Norvegiei, dar suntem pregatiti. Niciodata jucatorii nu vor evolua la egal

Mai este putin timp pana la startul partidei cu Norvegia, iar Cosmin Contra ne-a dat asigurari ca nationala Romaniei este pregatita sa dea piept cu nordicii. Selectionerul se asteapta la un meci dificil si a precizat ca niciodata tricolorii nu vor juca la egal. Romania vs Norvegia va fi LiveText pe HotNews. ro marti, 15 octombrie, de la ora 21:45, si in direct pe ProTV.

Cosmin Contra: Cu patru puncte ne calificam

Selectionerul Cosmin Contra nu si-a pierdut sperantele in privinta calificarii Romaniei la EURO 2020 dupa 1-1 pe teren propriu cu Norvegia.

Cosmin Contra: Imi doresc sa jucam prost si sa castigam cu 1-0

Selectionerul Cosmin Contra a prefatat intalnirea cu Norvegia de marti seara, ora 21:45, in preliminariile EURO 2020.

Cosmin Contra: Daca vom castiga cu 1-0 si vom juca prost, voi fi fericit

Selectionerul Cosmin Contra a declarat ca ar fi fericit ca nationala Romaniei sa castige la limita m.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )