Libnet.ro
UNICEF

21:15

CM Handbal (m): Norvegia a cstigat derbiul cu Suedia; Victorii pentru Danemarca, Spania si Germania

Hotnews Hotnews,
 CM Handbal (m): Norvegia a cstigat derbiul cu Suedia; Victorii pentru Danemarca, Spania si Germania

Norvegia a castigat al doilea sau meci din Grupa Principala II, impotriva Suediei, scor 30-27. Cele doua nationale se afla la egalitate cu cate sase puncte, doua mai putin decat Danemarca, formatie care a invins Egipt, scor 26-20. in Grupa Principala I, Spania a invins Brazilia fara probleme 36-24), in timp ce Germania a obtinut victoria in fata Croatiei in ultimele minute 22-21). Grupa este condusa de Germania si de Franta, cu cate sapte puncte. continuă pe Hotnews

CM Handbal (m): Franta a nvins Spania; Victorii pentru Danemarca, Germania si Suedia (Rezultatele zilei)

Sambata au avut loc primele partide din Grupele Principale ale Campionatului Mondial de handbal masculin, gazduit de Germania si Danemarca. Cel mai interesant meci al zilei le-a adus fata in fata pe Franta campioana en-titre) si Spania campioana europeana). Francezii s-au impus cu 33-30 si au adunat cinci puncte in Grupa Principala I. Danemarca, Germania si Suedia au obtinut de asemenea victorii in meciurile disputate sambata.

CM Handbal (m): Croatia, nvinsa de Brazilia; Victorii pentru Franta, Ungaria si Norvegia (Rezultatele zilei)

Brazilia a furnizat o surpriza uriasa in Grupa Principala I a Campionatului Mondial de handbal masculin, invingand nationala Croatiei, care castigase toate cele cinci meciuri din grupa B, scor 29-26. Franta, Ungaria si Norvegia s-au impus in meciurile disputate duminica. Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate duminica si clasamentele celor doua grupe principale.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )