Libnet.ro
UNICEF

18:45

Liga Campionilor: Sahtior Donetk a invins AS Roma, scor 2-1, dupa ce a fost condusa cu 1-0

Adevărul Adevărul,
Liga Campionilor: Sahtior Donetk a invins AS Roma, scor 2-1, dupa ce a fost condusa cu 1-0

Formatia Sahtior Donetk a invins, miercuri seara, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa AS Roma, intr-un meci din optimile de finala ale Ligii Campionilor, in care a fost condusa cu 1-0. continuă pe Adevărul

SHAKHTAR DONETSK - AS ROMA LIVE in Liga Campionilor. ONLINE STREAM Telekom - VIDEO

SHAKHTAR DONETSK - AS ROMA LIVE in Liga Campionilor. ONLINE STREAM Telekom - VIDEO. Sahtior Donetk ova intalni pe AS Roma, miercuri, la Donetk, in optimile Ligii Campionilor. Partida este LIVE VIDEO pe Telek.

Champions League: Sevilla vs Manchester United; Sahtior Donetk vs AS Roma, ultimele dueluri din optimi

Ziua de miercuri programeaza ultimele dueluri din prima mansa a optimilor Champions League. Stadionul Ramon Sanchez Pizjuan va fi gazda primei confruntari dintre Sevilla si Manchester United, castigatoarele ultimelor doua editii ale Europa League. Cealalta partida a serii le va opune pe Sahtior Donetk si AS Roma. Ultima intalnire dintre cele doua formatii a avut loc in sezonul 2010-2011, in aceeasi faza a competitiei. Sahtior, echipa antrenata atunci de Mircea Lucescu, se impunea cu 3-2 chiar pe Stadio Olimpico, iar in retur castiga la scor de neprezentare 3-0).

SEVILLA - MANCHESTER UNITED LIVE in Liga Campionilor. ONLINE STREAM Telekom Sport - VIDEO

SEVILLA - MANCHESTER UNITED LIVE in Liga Campionilor. ONLINE STREAM Telekom Sport - VIDEO. Antrenorul echipei de fotbal Sevilla, Vincenzo Montella, s-a declarat emotionat sa joace impotriva lui Jose Mourinho,.

CHELSEA - BARCELONA LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom - VIDEO

CHELSEA - BARCELONA LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom - VIDEO. Chelsea Londra intalneste astazipe teren propriu, de la ora 21,45, echipa FC Barcelona, in prima mansa a optimilor de finala.

BAYERN - BESIKTAS LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom - VIDEO

BAYERN - BESIKTAS LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom - VIDEO. Partida dintre Bayern Munchen si Besiktas Istanbul programata, marti, in optimile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, va fi LIVE.

CHELSEA-BARCELONA LIVE in LIGA CAMPIONILOR ONLINE STREAM PRO TV LIVE. Cel mai important meci al saptamanii

CHELSEA-BARCELONA LIVE in LIGA CAMPIONILOR ONLINE STREAM PRO TV LIVE. Chelsea - FC Barcelonaeste cel mai asteptat meci din aceasta saptamana a optimilorChampions League. Ambele echipe au.

BAYERN-BESIKTAS LIVE in LIGA CAMPIONILOR ONLINE STREAM TELEKOM SPORT 2 LIVE. Turcii incearca o surpriza

BAYERN-BESIKTAS LIVE in LIGA CAMPIONILOR ONLINE STREAM TELEKOM SPORT 2 LIVE. Marti seara este programata si partida Bayern Munchen - Besiktas Istanbul. Este de remarcat faptul ca intalnirea de pe Allianz.

inca un post romanesc va transmite meciurile din Liga Campionilor si Europa League

Iubitorii fotbalului din Romania au primit astazi o veste extraordinara:Look TVsiLook Plus, posturile care transmit integral si meciurile din Liga 1, au achizitionat drepturile de televizare.

Messi o tine in viata pe Barcelona in Liga Campionilor. Chelsea pierde victoria prinde degete

Formatia engleza Chelsea si echipa spaniola FC Barcelona au terminat la egalitate, 1-1, marti seara, la Londra, pe stadionul Stamford Bridge, in prima mansa din optimile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal.

Liga Campionilor: Chelsea - FC Barcelona, scor 1-1/ Willian - regele barelor, Messi sparge gheata/ Bayern Munchen - Besiktas 5-0

Echipa Chelsea a terminat la egalitate, marti, pe teren propriu, scor 1-1 0-0), meciul cu FC Barcelona, din mansa I a optimilor de finala ale Ligii Campionilor. Messi a marcat pentru prima data in poarta londonezilor, in noua partide jucate impotriva lor, potrivit news. ro. Willian a deschis scorul in minutul 62 dupa ce lovise de doua ori stalpii portii lui Ter Stegen, iar Messi a egalat in minutul 75 dupa o uriasa eroare in apararea londonezilor. Bayern Munchen a invins pe Besiktas, cu 5-0, partida arbitrata de Hategan care a eliminat un jucator al echipei turce in minutul 16.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )