Libnet.ro
UNICEF

16:15

Liga Natiunilor:Lituania vs. Romnia 1-2 / Maxim aduce victoria n minutul 90+4, dupa un final chinuitor

Hotnews Hotnews,
 Liga Natiunilor:Lituania vs. Romnia 1-2 / Maxim aduce victoria n minutul 90+4, dupa un final chinuitor

Echipa Nationala a Romaniei a castigat, joi, in etapa a treia a Grupei 4, din Seria C a Ligii Natiunilor, impotriva reprezentativei Lituaniei, scor 2-1. Tricolorii au condus timp de 77 de minute, insa au fost foarte aproape sa piarda victoria pe final. Romania a deschis scorul in prima repriza prin Chipciu 13'), Lituania a egalat prin Zulpa, in minutul 90, iar Alexandru Maxim, intrat pe teren in minutul 78, a marcat in minutul 90+4, dupa ce l-a culcat pe Jankauskas in careu si l-a invins pe Setkus cu un sut la coltul lung. Dupa aceasta victorie, tricolorii au trecut pe pozitia secunda a grupei, dupa Serbia, care s-a impus in deplasarea din Muntenegru, scor 2-0. continuă pe Hotnews

Liga Natiunilor: Lituania - Romnia (21:45)

Dupa ce a obtinut doua rezultate de egalitate in primele doua meciuri ale grupei, 0-0 cu Muntenegru si 2-2 cu Serbia, selectionata Romaniei se va deplasa in Lituania pentru a obtine prima victorie din grupa si pentru a reveni cu sanse reale in lupta pentru prima pozitie. Lituanienii vor avea terenul sintetic de partea lor, suprafata de joc care nu este intalnita foarte des si care poate pune probleme jucatorilor romani. Meciul de la Vilnius va fi in direct pe Protv si LiveText pe HotNews. ro de la ora 21:45.

Avancronica meciului Lituania - Romania. Tricolorii cauta prima victorie in Liga Natiunilor

Dupa doua remize in primele doua meciuri din Liga Natiunilor nationala de fotbal a Romaniei nu-si mai permite vreun pas gresit in Liga Natiunilor.

UEFA mareste miza financiara in Liga Natiunilor

Dupa ce Jurgen Klopp a declarat ca Liga Natiunilor este cea mai lipsita de sens competitie din lume, UEFA vine si anunta suplimentarea sumelor de bani pentru echipele participante.

LITUANIA - ROMANIA in LIGA NATIUNILOR LIVE STREAM. Partida importanta pentru locul I in grupa ONLINE VIDEO PRO TV

LITUANIA - ROMANIA in LIGA NATIUNILOR LIVE STREAM. Selectionata Romaniei intalneste, joi, de la ora 21,45, reprezentativa Lituaniei intr-o partida contand pentru etapa a 3-a a Ligii Natiunilor.

Programul zilei in Liga Natiunilor

Vedeti mai jos care sunt meciurile programate, joi, in etapa a 3-a din Liga Natiunilor .

Rezultatele de joi in Liga Natiunilor

Vedeti mai jos care sunt meciurile programate, joi, in etapa a 3-a din Liga Natiunilor si rezultatele inregistrare.

Klopp critica Liga Natiunilor: Cea mai lipsita de sens competitie

Jurgen Klopp, managerul echipei engleze FC Liverpool, nu vede cu ochi buni Liga Natiunilor, competitie nou infiintata de UEFA si nu se fereste sa o declare public.

Nationala Romaniei, victorie chinuita cu Lituania in Liga Natiunilor

Nationala Romaniei a invins dramatic formatia Lituaniei, cu scorul de 2-1 1-0), joi seara, pe stadionul LFF din Vilnius, in Grupa a 4-a din Seria C a Ligii Natiunilor la fotbal .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )