Libnet.ro
UNICEF

13:45

LIVE Text Lazio vs FCSB (de la ora 20:00)/ Echipele de start

Hotnews Hotnews,
 LIVE Text Lazio vs FCSB (de la ora 20:00)/ Echipele de start

FCSB se afla in fata celui mai important meci al sezonului, miza acestuia fiind calificarea in optimile Europa League. Dupa ce au invins-o pe Lazio scor 1-0) in partida de pe Arena Nationala, elevii lui Nicolae Dica au prins aripi si spera sa obtina calificarea chiar pe Stadio Olimpico: un gol al romanilor ar face misiunea gazdelor mult mai dificila. Confruntarea va incepe la ora 20:00 si va putea fi urmarita in direct pe Pro Tv si Telekom Sport 1 si Live Text pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LIVE Text Lazio vs FCSB 3-0 (PAUZA)/ 43' Immobile reuseste dubla

FCSB se afla in fata celui mai important meci al sezonului, miza acestuia fiind calificarea in optimile Europa League. Dupa ce au invins-o pe Lazio scor 1-0) in partida de pe Arena Nationala, elevii lui Nicolae Dica au prins aripi si spera sa obtina calificarea chiar pe Stadio Olimpico: un gol al romanilor ar face misiunea gazdelor mult mai dificila. Confruntarea va incepe la ora 20:00 si va putea fi urmarita in direct pe Pro Tv si Telekom Sport 1 si Live Text pe HotNews. ro.

FINAL Lazio vs FCSB 5-1

FCSB se afla in fata celui mai important meci al sezonului, miza acestuia fiind calificarea in optimile Europa League. Dupa ce au invins-o pe Lazio scor 1-0) in partida de pe Arena Nationala, elevii lui Nicolae Dica au prins aripi si spera sa obtina calificarea chiar pe Stadio Olimpico: un gol al romanilor ar face misiunea gazdelor mult mai dificila. Confruntarea va incepe la ora 20:00 si va putea fi urmarita in direct pe Pro Tv si Telekom Sport 1 si Live Text pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

Europa League: Lazio vs FCSB 5-1/ Seara neagra de pe Olimpico

FCSB nu a avut timp nici macar sa spere la un rezultat pozitiv pe Stadio Olimpico, jucatorii lui Lazio incepand asediul inca din minutul 7. Echipa lui Nicolae Dica nu a contat deloc: elevii sai au iesit in evidenta doar prin greseli, iar Lazio a profitat din plin si a marcat de cinci ori in poarta aparata de tanarul Andrei Vlad. Golul de onoare al ros-albastrilor a venit cu opt minute inainte de finalul partidei, prin Harlem Gnohere. FCSB paraseste astfel competitia in 16-imi si ramane doar cu amintirea victoriei de pe Arena Nationala scor 1-0).

LIVE Lazio - FCSB (20:00)

Urmariti live text in aceasta pagina returul dintre Lazio si FCSB din saisprezecimile Europa League.

LIVE Lazio - FCSB (20:00). Echipele de start

Urmariti live text in aceasta pagina returul dintre Lazio si FCSB din saisprezecimile Europa League.

LIVE Lazio - FCSB 3-0 (3-1 la general)

Urmariti live text in aceasta pagina returul dintre Lazio si FCSB din saisprezecimile Europa League.

Asa am trait Lazio - FCSB 5-1

Urmariti live text in aceasta pagina returul dintre Lazio si FCSB din saisprezecimile Europa League.

Avancronica meciului Lazio FCSB. Stelistii cauta primul gol in Italia

FCSB isi joaca joi seara calificarea in optimile Europa League in deplasare cu Lazio la adapostul avantajului fragil din tur, scor 1-0.

Pariati pe Lazio - FCSB

FCSB are o cota uriasa la obtinerea unui rezultat pozitiv pe Olimpico in returul cu Lazio. Intrati in aceasta pagina pentru a vedea care toate ofertele meciului de pe Olimpico.

Lazio FCSB, echipele probabile

Vedeti mai jos cum arata echipele probabile pe care cei doi antrenori le-ar putea alinia joi seara in returul dintre Lazio si FCSB.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )