Libnet.ro
UNICEF

15:30

Rogers Cup: Mihaela Buzarnescu, n turul doi - Victorie n doua seturi cu Qiang Wang

Hotnews Hotnews,
 Rogers Cup: Mihaela Buzarnescu, n turul doi - Victorie n doua seturi cu Qiang Wang

Castigatoare la San Jose, Mihaela Buzarescu si-a mai trecut in palmares o victorie in acest an, jucatoarea noastra invingand-o in doua seturi, scor 6-2, 7-5, pe Qiang Wang China, 53 WTA, venita din calificari). Succesul o duce pe Miki in turul doi de la Rogers Cup, faza a competitiei Premier 5 unde o va intalni pe Elina Svitolina, campioana en-titre. continuă pe Hotnews

Rogers Cup: Mihaela Buzarnescu, n turul doi - Victorie n doua seturi cu Qiang Wang (a salvat 7 mingi de set)

Castigatoare la San Jose, Mihaela Buzarescu si-a mai trecut in palmares o victorie in acest an, jucatoarea noastra invingand-o in doua seturi, scor 6-2, 7-5, pe Qiang Wang China, 53 WTA, venita din calificari). Succesul o duce pe Miki in turul doi de la Rogers Cup, faza a competitiei Premier 5 unde o va intalni pe Elina Svitolina, campioana en-titre.

Rogers Cup: Meciuri infernale pentru Mihaela Buzarnescu si Sorana Crstea (cu Svitolina, respectiv Venus Williams); Simona Halep, duel cu Anastasia Pavlyuchenkova

Romania are trei reprezentante in turul doi de la Rogers Cup Premier 5), toate urmand sa joace in aceasta noapte. Prima va intra in scena Mihaela Buzarnescu cu inca un duel cu Elina Svitolina al treilea din acest an). ii urmeaza Sorana Cirstea confruntare cu Venus Williams) si Simona Halep disputa cu Anastasia Pavlyuchenkova).

Mihaela Buzarnescu s-a calificat in turul doi la Montreal

Mihaela Buzarnescu, locul 20 WTA, a invins-o pe chinezoaica Qiang Wang, locul 53 WTA, venita din calificari, si s-a calificat in turul doi la Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5 de la Montreal.

VIDEO Momentul accidentarii teribile suferite de Mihaela Buzarnescu. Romanca a tipat si a plans de durere

Jucatoarea Mihaela Buzarnescu, locul 20 WTA, a abandonat, miercuri, in turul doi al turneului Rogers Cup, de la Montreal, dupa ce s-a accidentat in setul trei al meciului cu sportiva ucraineana Elina Svitolina, numarul 5 mondial. Romanca a tipat si a plans pe teren de durere.

Rogers Cup: Cinci sportive din Romnia vor evolua marti la Montreal (Duel ntre Monica Niculescu si Sorana Crstea)

Cinci jucatoare din Romania vor juca marti la Rogers Cup, competitie care se desfasoara la Montreal si care face parte din categoria Premier 5. Ajunsa pe tabloul principal din calificari, Monica Niculescu o va intalni in turul intai pe Sorana Cirstea. Se vor mai afla pe teren Ana Bogdan, Irina Begu si Mihaela Buzarnescu.

Rogers Cup: Sorana Crstea, nvingatoare n partida cu Monica Niculescu - Duel cu Venus Williams n turul doi

Dupa ce a fost condusa cu 1-0 la seturi, Sorana Cirstea 54 WTA) a reusit sa revina si s-a impus in duelul cu Monica Niculescu 69 WTA), venita din calificari, scor 3-6, 6-4, 6-4. Victoria ii asigura Soranei prezenta in turul al doilea de la Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5 care se desfasoara la Montreal.

Rogers Cup: Pliskova, Goerges si Venus Williams, n turul doi; Strycova si Gavrilova, eliminate

Karolina Pliskova favorita 9), Julia Goerges 10) si Venus Williams 13) s-au calificat, printre altele, in turul al doilea de la Rogers Cup, turneu de categorie Premier 5. Barbora Strycova 21 WTA) si Daria Gavrilova 23 WTA) au parasit deja competitia de la Montreal, fiind invinse de Magdalena Rybarikova, respectiv Lucie Safarova.

Momente dramatice cu Mihaela Buzarnescu! A izbucnit in plans, Elina Svitolina a sarit sa o ajute

Mihaela Buzarnescu a intalnit-o Elina Svitolina, locul 5 WTA, in turul doi de la Montreal. Meciul era in setul decisiv, cand jucatoarea noastra a suferit o accidentare grava.

VIDEO Momente dramatice cu Mihaela Buzarnescu! A izbucnit in plans, Elina Svitolina a sarit sa o ajute. Romanca a iesit de pe teren in scaunul cu rotile

Mihaela Buzarnescu a intalnit-o pe Elina Svitolina, locul 5 WTA, in turul doi de la Montreal. Meciul era in setul decisiv, cand jucatoarea noastra a suferit o accidentare grava.

Mihaela Buzarnescu joaca azi la Montreal impotriva victimei preferate: Elina Svitolina

Calificata in turul doi la Montreal, Mihaela Buzarnescu o va intalni astazi pe Elina Svitolina, jucatoarea clasata pe locul 5 in lume.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )