Libnet.ro
UNICEF

12:31

Simona Halep, dupa ce a pierdut finala de la Roma: Nu a fost vorba de nicio accidentare. Nu am fost fresh azi

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, dupa ce a pierdut finala de la Roma: Nu a fost vorba de nicio accidentare. Nu am fost fresh azi

Simona Halep a pierdut clar finala turneului Premier 5 de la Roma, fiind depasita de Elina Svitolina, scor 6-0, 6-4, dupa numai o ora si sapte minute de joc. Liderul mondial a asigurat ca nu a fost vorba de nicio accidentare, desi a cerut time-out medical in setul secund al finalei de la Foro Italico. Jucatoarea noastra s-a declarat dezamagita de modul in care a evoluat in primul set, precizand ca nu a fost fresh. continuă pe Hotnews

Simona Halep a pierdut finala de la Roma

Simona Halep, locul I WTA, a pierdut, astazi, a doua finala la rand la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, fiind invinsa de ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA, cu scorul de 6-0, 6-4. Simona Halep a acuzat dureri la spate in setul secund si a mers la vestiare cu fizioterapeutul, revenind pe teren dupa aproape cinci minute.

Simona Halep in semifinale la Roma si ramane lidera mondiala!

Pentru prima data in acest an Simona Halep va disputa o semifinala pe zgura, dupa ce vineri seara a invins-o in sferturile de la Roma pe Caroline Garcia din Franta, cu 6-2, 6-3.

Simona Halep, invinsa clar in finala de la Roma de Elina Svitolina

Pentru al doilea an la rand, Simona Halep este infranta in finala de la Roma de catre Elina Svitolina. Fara energie dupa un meci maraton cu Maria Sharapova, romanca s-a vazut nevoita sa se declare.

Simona Halep, invinsa clar in finala de la Roma

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, liderul mondial, a fost invinsa clar de ucraineanca Elina Svitolina, cu 6-0, 6-4, duminica, in finala turneului WTA de la Roma, dotat cu premii totale in valoare de.

Simona Halep invinsa categoric in finala de la Roma

Simona Halep a facut un simplu act de prezenta, duminica, in finala turneului WTA de la Roma.

Simona Halep, dupa victoria mpotriva Mariei Sharapova: A fost poate cel mai bun meci al meu pe zgura

Liderul WTA Simona Halep a declarat, sambata seara, dupa ce a eliminat-o pe Maria Sharapova in semifinale la Roma, ca meciul cu rusoaica a fost poate cel mai bun al sau pe zgura. Ea a explicat si manifestarea de bucurie de la final, spunand ca era fericita si a reactionat cum a simtit.

VIDEO Simona Halep, desfiintata in finala turneului de la Roma. Svitolina nu i-a dat nicio sansa

Simona Halep, locul I WTA, a pierdut, duminica, a doua finala la rand la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, fiind invinsa de ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA, cu scorul de 6-0, 6-4. Simona Halep a acuzat dureri la spate in setul secund si a mers la vestiare cu fizioterapeutul, revenind pe teren dupa aproape cinci minute.

VIDEO Bucuria victoriei, nepretuita - Simona Halep si eliberarea demonilor interiori

A pierdut primul set 4-6), dar nu a renuntat. L-a castigat categoric pe al doilea 6-1), iar cand Maria Sharapova si-a fortat inca o data norocul cu o sedere prelungita la vestiare ne aducem aminte de finala de la Roland Garros din 2014) a raspuns prin agresivitate pe teren. Simona Halep este in finala la Roma, insa ceea ce conteaza cel mai mult este atitudinea aratata impotriva Mashei. Intra in material pentru a vedea cum arata bucuria in stare pura, cateva secunde care sintetizeaza perfect batalia dusa pret de doua ore si 24 de minute intre minte, corp si demonii interiori.

Halep dupa pierderea finalei de la Roma: Nu e chiar asa rau

Simona Halep a fost invinsa categoric de Elina Svitolina in finala de la Roma, iar dupa meci aceasta a oferit o prima reactie.

Simona Halep in sferturi la Roma dupa retragerea lui Madison Keys

Simona Halep ar fi trebuit sa o intalneasca, miercuri dupa ora 14:00, pe americanca Madison Keys in optimile de finala ale turneului WTA de la Roma.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )