Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, invitata la Game, Set si Mats: Acum sunt in cel mai bun moment al meu

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, invitata la Game, Set si Mats: Acum sunt in cel mai bun moment al meu

Simona Halep, 27 de ani, locul 1 WTA, s-a calificat, ieri, in turul 3 al primului turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a trecut de americanca Sofia Kenin, 20 de ani, locul 37 WTA, scor 6-3, 6-7, 6-4. continuă pe Adevărul

Digi 24 CTP: Sper ca oficialii nu au vazut gestul care a ajutat-o pe Simona Halep sa cstige. Ce risca acum Halep

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat victoria obtinuta cu inima de Simona Halep joi, in meciul cu americanca Sofia Kenin, in turul al doilea de la Australian Open 2019, si a remarcat ca intr-un moment dificil al meciului pentru Simona, la 2-4 in setul decisiv, antrenorul nejucator Florin Segarceanu i-a facut un semn care a ajutat-o sa se orienteze. Sper ca oficialii nu i-au vazut gestul, a spus Cristian Tudor Popescu.

VIDEO Cine este Sofia Kenin (20 de ani), jucatoarea pe care Simona Halep o va ntlni n turul doi de la Australian Open - Joc variat, agresiva pe teren

Sofia Kenin este o jucatoare in plina ascensiune, o sportiva care reprezinta SUA, dar care s-a nascut la Moscova in urma cu 20 de ani. Are un inceput bun de an, reusind sa castige turneul de la Hobart fara sa piarda macar un set. Are un joc solid de pe baseline, dar poate avea si variante de rezerva, in functie de necesitati rupe foarte bine ritmul cu scurte, slice-uri si nu se sfieste sa trimita chiar si baloane atunci cand se afla intr-o defensiva prelungita). Meciul Simona Halep 1 WTA) vs Sofia Kenin 37 WTA) se va disputa joi, in jurul orei 06:00, urmand sa fie in direct pe Eurosport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep, dezlantuita in timpul meciului cu Kanepi de la Australian Open. Cap sec

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) s-a calificat in turul secund de la Australian Open dupa un meci dramatic cu estona Kaia Kanepi 33 de ani, 71 WTA). Halep a pierdut primul set la tie-break, 6-7, dar a revenit si le-a.

Simona Halep, despre meciul cu Venus Williams: Stiu cum joaca, va fi o mare provocare - Situatia conditiei fizice: Simt ca pot juca trei ore n fiecare zi, chiar daca nu sunt 100% pregatita

Simona Halep a discutat si cu site-ul oficial al WTA-ului dupa meciul cu Sofia Kenin, liderul mondial precizand, printre altele, ca asteapta cu mare nerabdare meciul cu Venus Williams: Va fi o mare provocare, stiu cum joaca, a spus Simona. A venit apoi cu completari despre conditia fizica: Simt ca pot juca trei ore in fiecare zi, chiar daca nu sunt 100% pregatita.

Simona Halep, dupa victoria cu Kaia Kanepi: Pot spune ca sunt pe jumatate australianca, dupa patru ani cu Darren. Merg cu ncredere n turul doi

Simona Halep a facut la timp schimbarile necesare, liderul mondial castigand meciul cu Kaia Kanepi de la Australian Open dupa ce a fost condusa cu 1-0 la seturi. Fericita dupa acest succes, Simona a declarat, printre altele, urmatoarele: Pot spune ca sunt pe jumatate australianca, dupa patru ani cu Darren. Merg cu incredere in turul doi.

VIDEO Simona Halep si pasiunea pentru fotbal - Am jucat mult fotbal cnd eram mica. Hagi era eroul meu

Lider mondial in tenisul feminin, Simona Halep a demonstrat de mai multe ori ca se descurca destul de bine si cu mingea de fotbal. Romanca a vorbit, intr-un interviu pentru site-ul FIFA, despre pasiunea sa pentru fotbal si abilitatea de a jongla cu mingea, dar si despre eroul sau din copilarie: Gheorghe Hagi. Am jucat mult fotbal cand eram mica, pe strada, cu verii mei si cu fratele meu. Cred ca sunt norocoasa, abilitatea de a jongla vine natural, a spus Halep.

Bomba mondena tocmai a explodat: Da, e vorba de Smiley si Simona Halep!

Fanii lui Smiley sunt in delir, dupa ce artistul s-a fotografiat cu cea mai buna jucatoare de tenis a lumii, marea Simona Halep, relateaza libertatea. ro. Smiley a postat o fotografie in care apare alaturi de.

Simona Halep, reactie dupa debutul cu victorie la Australian Open. Fiecare meci e greu(...) imi place Australia, sunt pe jumatate australianca

Simona Halep s-a impus greu in fata sportivei Kaya Kanepi, 6-7 2), 6-4, 6-2, iar la final a comentat meciul care i-a adus mai multe probleme decat se astepta. De asemenea, romanca i-a cucerit pe australieni, dupa.

SIMONA HALEP - KAIA KANEPI AUSTRALIAN OPEN. Debut dificil pentru Simona Halep la primul turneu de Mare Slem al anului

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) debuteaza marti dimineata in turneul de la Australian Open. Liderul mondial o infrunta pe estona Kaia Kanepi 33 de ani, 71.

SIMONA HALEP - SOFIA KENIN la AUSTRALIAN OPEN. Cand se joaca partida

Simona Halep 27 de ani, 1 WTA) si americanca Sofia Kenin 20 de ani, 37 WTA) se vor infrunta joi, dupa ora 06:00, in turul 3 de la Australian Open. Simona Halepva juca tot pe arena Rod Laver, cea care i-a.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )