Libnet.ro
UNICEF

23:15

Simona Halep a pierdut oficial primul loc in clasamentul WTA

Antena3 Antena3,
Simona Halep a pierdut oficial primul loc in clasamentul WTA

Simona Halep nu mai este locul 1 WTA. Noul lider mondial este, in premiera, cehoaica Petra Kvitova, care a trecut de australianca Ashleigh Barty, locul 15 WTA, scor 6-1, 6-4, in sferturile Australian. continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Darren Cahill dupa ce Simona Halep a pierdut locul 1 mondial

Romanca Simona Halep va pierde primul loc in clasamentul mondial al tenisului profesionist feminin WTA) publicat luni, dupa ce jucatoarea ceha Petra Kvitova, cap de serie 8, s-a calificat marti in semifinalele.

Simona Halep nu mai este numarul 1 mondial. Cine i-a luat locul

Simona Halep a pierdut locul 1 din clasamentul WTA, in urma infrangerii de ieri, in fata Serenei Williams. Simona Halep pierde locul 1 din clasamentul feminin de tenis, ca urmare a eliminarii de la Australian Open. Romanca ramane cu 5. 585 de puncte in clasamentul WTA, iar asta o duce, momentan, pe locul doi. Pe locul [] .

Australian Open: Partida Simona Halep vs Serena Williams va avea loc luni, dupa ora 10:00

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de luni, partida dintre Simona Halep 1 WTA) si Serena Williams 16 WTA) fiind prima din sesiunea de seara de pe Rod Laver Arena. A zecea confruntare dintre cele doua jucatoare va incepe dupa ora 10:00 ora Romaniei) si va conta pentru calificarea in sferturile primului turneu de Grand Slam al anului. Meciul va putea fi urmarit in direct la Eurosport si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep pierde primul loc in clasamentul mondial WTA

Jucatoarea Simona Halep se vede detronata din pozitia de lidera a ierarhiei mondiale WTA.

Serena Williams, gafa inaintea meciului cu Simona Halep. A reusit sa starneasca rasul tuturor spectatorilor - VIDEO

Serena Williams a intrat in arena de tenis in momentul in care prezentatorul anunta prezenta Simonei Halep, numarul 1 mondial in clasamentul WTA. La doar cateva secunde dupa ce a intrat pe teren,.

CTP explica de ce Simona Halep a pierdut din cauza ei. Ce greseala a facut?

Simona Halep a pierdut meciul din optimile de finala de la Australian Open. Astfel, turneul s-a incheiat pentru ea. Totusi, avea sanse mari sa faca o surpriza frumoasa. CTP a explicat ce s-a intamplat. in meciul Simona Halep vs. Serena Williams, primul set a fost castigat de Williams cu scorul de6-1. Al doilea a fost [] .

Petra Kvitova, dupa ce a depasit-o pe Simona Halep n clasamentul WTA: Chiar nu-mi pasa, sa fiu sincera. Sunt n turneu la un Grand Slam

Simona Halep nu va mai fi de saptamana viitoare numarul unu mondial, Petra Kvitova depasind-o in clasamentul live pe jucatoarea din Romania. Vestea nu a impresionat-o insa pe sportiva din Cehia, aceasta raspunzand sec cand a fost chestionata pe acest subiect: Chiar nu-mi pasa, sa fiu sincera. Sunt in turneu la un Grand Slam.

VIDEO Australian Open: Petra Kvitova, lider mondial provizoriu - Simona Halep, detronata dupa calificarea cehoaicei n semifinalele de la Melbourne

Petra Kvitova este, cel putin provizoriu, noul lider al ierarhiei WTA, jucatoarea din Cehia depasind-o in clasamentul virtual pe Simona Halep dupa ce a obtinut calificarea in semifinalele de la Australian Open. Petra castigatoare a doua Grand Slam-uri in cariera) a trecut de Ashleigh Barty, favorita gazdelor, scor 6-1, 6-4.

Simona Halep, despre partida cu Serena Williams: E o mare provocare, dar nu am nimic de pierdut. Trebuie sa dau totul

Dupa ce a eliminat-o pe Venus Williams, Simona Halep va da in optimile de la Australian Open peste sora acesteia, Serena Williams, invingatoare de sapte ori la Melbourne. Liderul mondial a precizat ca duelul cu Serena va fi o mare provocare, dar va da totul pentru victorie. E o mare provocare in runda urmatoare, dar nu am nimic de pierdut. Trebuie sa dau totul si sa ma bucur de moment, joc totusi contra Serenei, a spus numarul 1 WTA.

LIVETEXT Finala din optimile Australian Open. Simona Halep - Serena Williams: 0-1 / Primul set a durat 20 de minute

Simona Halep 1 WTA) si Serena Williams 16 WTA) se intalnesc, de la ora 10. 00, in optimile de finala ale primului Grand Slam al anului. Castigatoarea acestui meci o va intalni in sferturile de finala de la Australian Open pe cehoaica Karolina Pliskova 8 WTA) .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )