Libnet.ro
UNICEF

08:30

Turneul Campionilor: Alexander Zverev, primul finalist dupa ce l-a nvins surprinzator pe Roger Federer

Hotnews Hotnews,
 Turneul Campionilor: Alexander Zverev, primul finalist dupa ce l-a nvins surprinzator pe Roger Federer

Alexander Zverev a produs una dintre surprizele Turneului Campionilor de la Londra, dupa ce l-a invins in semifinale pe Roger Federer, scor 7-5, 7-65). Meciul a durat o ora si 37 de minute. Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

Turneul Campionilor: Alexander Zverev, n semifinale - Isner si Cilic, eliminati

Alexander Zverev a obtinut calificarea in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra dupa ce l-a invins, scor 7-65), 6-3, pe John Isner, intr-un adevarat duel al serviciilor puternice. Succesul germanului i-a eliminat din competitie pe John Isner adversarul de vineri) si pe Marin Cilic.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic, primul calificat n semifinalele competitiei

Novak Djokovic a obtinut matematic calificarea in semifinalele Turneului Campionilor dupa ce Marin Cilic l-a invins in trei seturi pe John Isner scor 6-72), 6-3, 6-4) intr-o partida disputata miercuri seara. Sarbul nu mai poate rata prezenta in penultimul act al competitiei care se disputa in O2 Arena.

SOC la Turneul Campionilor! Roger Federer, ELIMINAT in semifinale, dupa un meci DRAMATIC cu Zverev. Neamtul, HUIDUIT de public (VIDEO)

Marele campion elvetian Roger Federer 3 ATP) a fost eliminat, sambata, de la Turneul Campionilor de la Londra, dupa ce a fost invins de germanul Alexander Zverev 5 ATP). Meciul a fost unul extrem de disputat,.

Djokovic obtine a doua victorie la Turneul Campionilor si e primul calificat in semifinale

Liderul mondial Novak Djokovic a bifat, joi, al doilea succes la Turneul Campionilor de la Londra.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic - Alexander Zverev 6-4, 6-1 / Nole, letal de pe baseline

Novak Djokovic a etalat un joc solid impotriva lui Alexander Zverev, germanul facand eforturi sa ramana un set in plasa adversarului 6-4). Lucrurile au fost si mai evidente in a doua mansa, una care i-a revenit liderului mondial cu 6-1. Partida din O2 Arena a durat o ora si 16 minute.

VIDEO Copilul de mingi, asul si huiduielile publicului de la finalul meciului dintre Alexander Zverev si Roger Federer

Alexander Zverev a castiga partida disputata impotriva lui Roger Federer in semifinalele Turneului Campionilor, insa a fost huiduit de public la finalul partidei. Scena a avut loc dupa ce un copil de mingi a scapat o minge in tiebreak-ul setului secund, la scorul de 4-3 pentru Federer. Zverev i-a atras atentia arbitrului, acesta a decis rejucarea punctului, iar neamtul a reusit un as.

VIDEO Federer, in semifinale la Turneul Campionilor dupa un meci perfect

Roger Federer s-a calificat in semifinale la Turneul Campionilor si a catigat grupa din care a facut parte, alaturi de Anderson, Nishikori si Thiem.

Djokovic obtine a doua victorie la Turneul Campionilor si e aproape de semifinale

Liderul mondial Novak Djokovic a bifat, joi, al doilea succes la Turneul Campionilor de la Londra.

Federer castiga grupa de la Turneul Campionilor

Elvetianul Roger Federer a inceput cu o infrangere editia din acest an a Turneului Campionilor de la Londra, dar in cele din urma s-a calificat in semifinale de pe primul loc.

Federer revine in carti la Turneul Campionilor

Fostul lider mondial Roger Federer a obtinut, marti seara, primul succes la editia din acest an a Turneului Campionilor de la Londra.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )