Libnet.ro
UNICEF

23:30

Victorie mare pentru tricolorii mici! Romania bate Croatia, scor 4-1, la Campionatul European de tineret

Adevărul Adevărul,
Victorie mare pentru tricolorii mici! Romania bate Croatia, scor 4-1, la Campionatul European de tineret

In fata unui stadion plin de romani, echipa nationala a debutat cu o victorie imensa la turneul final al Campionatul European Under 21, primul succes la acest nivel din istoria Romaniei. continuă pe Adevărul

ROMANIA TINERET - CROATIA U21 LIVE. ONLINE STREAM TVR la Campionatul European - VIDEO

ONLINE STREAM TVR la Campionatul European - VIDEO. Romania debuteaza azi la Campionatul European de tineret, cu Croatia, intr-un meci din Grupa C. Partida este LIVE VIDEO.

Prima sageata spre tricolorii mici, inainte de startul EURO 2019: Sunt sigur ca romanii nu sunt fericiti sa dea ochii cu noi Le raspundem pe teren? (VIDEO)

Reprezentantiva de tineret a Romaniei isi incepe aventura de la EURO 2019 cu partida impotriva selectionatei similare din Croatia, care va avea loc marti, 18 iunie, ora 19:30, in San Marino. Tricolorii.

Avem viitor! Romania zdrobeste Croatia si indraznim sa visam

Nationala Romaniei a debutat fulminant la Campionatul European de tineret cu o victorie de proportii prin scor si maniera jocului impotriva Croatiei, scor 4-1 2-1).

Veste mare pentru mame: Se dau BANI de la stat. Ce prevede un nou proiect de lege

Romania se confrunta cu o scadere demografica accentuata, iar un parlamentar liberal a depus la Parlament Pachetul legislativ pentru Natalitate, menit sa incurajeze familiile tinere din Romania sa devina.

Greseala uriasa pe care o fac multi romani cand e canicula! Risc mare pentru sanatate!

Medicilor revin cu sfaturi pentru pacienti legate de canicula. Medicul de familie Mihai Ungureanu atrage atentia ca sunt cateva categorii de pacienti care resimt foarte repede disconfortul climatic. Primii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )