Libnet.ro
UNICEF

19:00

VIDEO Australian Open: Lucas Pouille, calificat n prima semifinala de Grand Slam a carierei - Victorie n patru seturi cu Milos Raonic

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open: Lucas Pouille, calificat n prima semifinala de Grand Slam a carierei - Victorie n patru seturi cu Milos Raonic

Lucas Pouille 38 ATP) continua parcursul de vis de la Australian Open, reusind sa se califice pentru prima data in cariera in semifinalele unui turneu de Grand Slam. Francezul a trecut de canadianul Milos Raonic 17 ATP), dupa o victorie in patru seturi, scor 7-64), 6-3, 6-72), 6-4. Pentru un loc in marea finala de la Melbourne, Pouille se va duela cu invingatorul dintre Novak Djokovic si Kei Nishikori. continuă pe Hotnews

Australian Open: Lucas Pouille, calificat n prima semifinala de Grand Slam a carierei - Victorie n patru seturi cu Milos Raonic

Lucas Pouille 38 ATP) continua parcursul de vis de la Australian Open, reusind sa se califice pentru prima data in cariera in semifinalele unui turneu de Grand Slam. Francezul a trecut de canadianul Milos Raonic 17 ATP), dupa o victorie in patru seturi, scor 7-64), 6-3, 6-72), 6-4. Pentru un loc in marea finala de la Melbourne, Pouille se va duela cu invingatorul dintre Novak Djokovic si Kei Nishikori.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, nca o victorie fara set cedat - Ibericul s-a calificat n sferturi

Rafael Nadal 2 ATP) a obtinut fara prea mari emotii calificarea in sferturile de la Australian Open, dupa inca o victorie in trei seturi. Tomas Berdych 57 ATP) a reusit sa ii puna probleme fostului lider mondial doar in setul al treilea, adjudecat la tie-break de iberic. A fost 6-0, 6-1, 7-6 4) pentru Rafael Nadal, care l-a invins pentru a 20-a oara in cariera pe jucatorul ceh.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, nca o victorie fara set cedat - Ibericul s-a calificat n sferturi; Grigor Dimitrov, eliminat de Frances Tiafoe

Rafael Nadal 2 ATP) a obtinut fara prea mari emotii calificarea in sferturile de la Australian Open, dupa inca o victorie in trei seturi. Tomas Berdych 57 ATP) a reusit sa ii puna probleme fostului lider mondial doar in setul al treilea, adjudecat la tie-break de iberic. A fost 6-0, 6-1, 7-6 4) pentru Rafael Nadal, care l-a invins pentru a 20-a oara in cariera pe jucatorul ceh.

Australian Open: Filip Jianu, calificat n sferturile probei de juniori

Filip Jianu 8 ITF), cap de serie numarul 4, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale probei de juniori de la Australian Open. Romanul in varsta de 17 ani l-a invins in doua seturi pe americanul Toby Alex Kodat 16 ani), scor 7-5, 6-3, dupa o ora si opt minute de joc.

Australian Open: Filip Jianu, calificat n sferturile probei de dublu a juniorilor

Tanarul tenisman roman Filip Jianu 17 ani) si spaniolul Nicolas Alvarez Varona s-au calificat, marti, la Melbourne, in sferturile de finala ale probei de dublu a juniorilor din cadrul turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, n semifinale - Kei Nishikori a abandonat n setul al doilea

41 de minute a rezistat pe teren Kei Nishikori, niponul resimtind din plin efortul depus in meciul de cinci seturi din turul anterior cu Pablo Carreno Busta. Novak Djokovic a defilat pe teren pana la scorul de 6-1, 4-1, moment in care asiaticul a abandonat. Nole a obtinut biletul pentru semifinale fara sa aiba parte de un meci complet, iar pentru prezenta in marea finala se va duela cu Lucas Pouille.

VIDEO Australian Open: Danielle Collins face turneul carierei la Melbourne - Americanca s-a calificat n semifinale (2-6, 7-5, 6-1 cu Pavlyuchenkova)

Dupa ce a eliminat din competitie nume importante precum Angelique Kerber, Julia Goerges sau Caroline Garcia, Danielle Collins 35 WTA) a mai reusit o victorie impresionanta la Australian Open: 2-6, 7-5, 6-1 cu Anastasia Pavlyuchenkova 44 WTA). Americanca in varsta de 25 de ani s-a calificat in semifinalele competitiei de la Melbourne, acolo unde o va astepta pe invingatoarea dintre Petra Kvitova si Ashleigh Barty.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, n semifinale la Melbourne - Duel al generatiilor cu Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele de la Australian Open fara sa piarda macar un set, ibericul trecand in sferturi de Frances Tiafoe, scor 6-3, 6-4, 6-2. in penultimul act al primului Grand Slam al anului, Rafa va da peste Stefanos Tsitsipas, cel care a produs marea surpriza dupa ce l-a eliminat pe Roger Federer.

Australian Open: Filip Jianu s-a calificat n optimile de finala ale probei de juniori

Tenismenul Filip Jianu, cap de serie numarul 4, s-a calificat, luni, in turul al treilea al probei de juniori de la Australian Open. Romanul de 17 ani, locul 8 ITF, l-a intrecut pe britanicul Connor Thomson, 18 ani, locul 123 ITF, venit din calificari, cu scorul de 6-3, 6-2, dupa 64 de minute de joc.

VIDEO Australian Open (f): Un nou rezultat-surpriza la Melbourne - Sloane Stephens, eliminata n optimi de Anastasia Pavlyuchenkova (Rezultatele zilei)

Ziua de duminica de la Australian Open s-a incheiat cu un nou rezultat neasteptat, Anastasia Pavlyuchenkova 44 WTA) reusind sa o elimine din competitie pe Sloane Stephens, favorita numarul cinci. Rusoaica a obtinut calificarea in sferturi dupa o victorie in trei seturi, scor 6-7 3), 6-3, 6-3. Au mai parasit primul Grand Slam al anului nume importante precum Angelique Kerber sau Maria Sharapova. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )