Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Australian Open: Petra Kvitova, lider mondial provizoriu - Simona Halep, detronata dupa calificarea cehoaicei n semifinalele de la Melbourne

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open: Petra Kvitova, lider mondial provizoriu - Simona Halep, detronata dupa calificarea cehoaicei n semifinalele de la Melbourne

Petra Kvitova este, cel putin provizoriu, noul lider al ierarhiei WTA, jucatoarea din Cehia depasind-o in clasamentul virtual pe Simona Halep dupa ce a obtinut calificarea in semifinalele de la Australian Open. Petra castigatoare a doua Grand Slam-uri in cariera) a trecut de Ashleigh Barty, favorita gazdelor, scor 6-1, 6-4. continuă pe Hotnews

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, nca o victorie fara set cedat - Ibericul s-a calificat n sferturi

Rafael Nadal 2 ATP) a obtinut fara prea mari emotii calificarea in sferturile de la Australian Open, dupa inca o victorie in trei seturi. Tomas Berdych 57 ATP) a reusit sa ii puna probleme fostului lider mondial doar in setul al treilea, adjudecat la tie-break de iberic. A fost 6-0, 6-1, 7-6 4) pentru Rafael Nadal, care l-a invins pentru a 20-a oara in cariera pe jucatorul ceh.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, nca o victorie fara set cedat - Ibericul s-a calificat n sferturi; Grigor Dimitrov, eliminat de Frances Tiafoe

Rafael Nadal 2 ATP) a obtinut fara prea mari emotii calificarea in sferturile de la Australian Open, dupa inca o victorie in trei seturi. Tomas Berdych 57 ATP) a reusit sa ii puna probleme fostului lider mondial doar in setul al treilea, adjudecat la tie-break de iberic. A fost 6-0, 6-1, 7-6 4) pentru Rafael Nadal, care l-a invins pentru a 20-a oara in cariera pe jucatorul ceh.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, n optimi dupa o victorie n patru seturi cu Denis Shapovalov

Novak Djokovic 1 ATP) a obtinut calificarea in optimile turneului Australian Open, dupa o victorie in patru seturi cu Denis Shapovalov 27 ATP). Condus cu 2-0 la seturi si 4-1, Shapovalov a avut o revenire spectaculoasa, a castigat actul al treilea si parea capabil sa intoarca soarta partidei. Novak a facut insa o adevarata demonstratie de tenis in setul al patrulea si nu i-a mai lasat nicio sansa tanarului canadian. A fost 6-3, 6-4, 4-6, 6-0 pentru liderul mondial.

VIDEO Australian Open: nca o victorie fulger pentru Serena Williams (6-2, 6-1 cu Dayana Yastremska) - Americanca a pierdut noua game-uri n trei partide la Melbourne

Cap de serie numarul 16, Serena Williams continua parcursul perfect la actuala editie de la Australian Open, americanca cedand doar trei game-uri in partida cu ucraineanca Dayana Yastremska 57 WTA). Serena s-a impus cu 6-2, 6-1, asigurandu-si prezenta in optimile competitiei de la Melbourne, acolo unde va da peste invingatoarea dintre Simona Halep si Venus Williams.

VIDEO Australian Open: Danielle Collins face turneul carierei la Melbourne - Americanca s-a calificat n semifinale (2-6, 7-5, 6-1 cu Pavlyuchenkova)

Dupa ce a eliminat din competitie nume importante precum Angelique Kerber, Julia Goerges sau Caroline Garcia, Danielle Collins 35 WTA) a mai reusit o victorie impresionanta la Australian Open: 2-6, 7-5, 6-1 cu Anastasia Pavlyuchenkova 44 WTA). Americanca in varsta de 25 de ani s-a calificat in semifinalele competitiei de la Melbourne, acolo unde o va astepta pe invingatoarea dintre Petra Kvitova si Ashleigh Barty.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, victorie muncita cu Daniil Medvedev - Srbul este n sferturi la Melbourne

Novak Djokovic nu a avut parte de un meci lejer impotriva lui Daniil Medvedev, rusul dovedindu-se un adevarat perete in calea mingilor trimise de Nole catre terenul advers. Liderul mondial a avut nevoie de trei ore si 15 minute pentru a obtine biletul care sa-l duca in sferturile de la Australian Open, scor 6-4, 6-76), 6-2, 6-3.

VIDEO Australian Open (f): Un nou rezultat-surpriza la Melbourne - Sloane Stephens, eliminata n optimi de Anastasia Pavlyuchenkova (Rezultatele zilei)

Ziua de duminica de la Australian Open s-a incheiat cu un nou rezultat neasteptat, Anastasia Pavlyuchenkova 44 WTA) reusind sa o elimine din competitie pe Sloane Stephens, favorita numarul cinci. Rusoaica a obtinut calificarea in sferturi dupa o victorie in trei seturi, scor 6-7 3), 6-3, 6-3. Au mai parasit primul Grand Slam al anului nume importante precum Angelique Kerber sau Maria Sharapova. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, n semifinale la Melbourne - Duel al generatiilor cu Stefanos Tsitsipas

Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele de la Australian Open fara sa piarda macar un set, ibericul trecand in sferturi de Frances Tiafoe, scor 6-3, 6-4, 6-2. in penultimul act al primului Grand Slam al anului, Rafa va da peste Stefanos Tsitsipas, cel care a produs marea surpriza dupa ce l-a eliminat pe Roger Federer.

VIDEO Australian Open: Continua visul lui Stefanos Tsitsipas - Grecul, n semifinale la Melbourne (victorie n patru seturi cu Roberto Bautista)

Parcursul de vis al lui Stefanos Tsitsipas continua la Melbourne, grecul reusind marti sa se califice in semifinalele de la Australian Open. Dupa un meci de lupta de trei ore si 15 minute cu Roberto Bautista Agut, Stefanos s-a impus in patru seturi, scor 7-5, 4-6, 6-4, 7-62).

VIDEO Australian Open: Karolina Pliskova, victorie n doua seturi cu Garbine Muguruza; Naomi Osaka si Elina Svitolina, calificate n sferturi

Karolina Pliskova 8 WTA), cap de serie numarul 7, a obtinut o victorie lejera in fata spaniolei Garbine Muguruza 18 WTA), calificandu-se astfel in sferturile de finala de la Australian Open. Cehoaica nu i-a lasat prea multe sanse adversarei sale, impunandu-se cu 6-3, 6-1, dupa numai o ora de joc. in sferturi au mai ajuns Naomi Osaka si Elina Svitolina.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )