Libnet.ro
UNICEF

18 Apr.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, n optimi dupa un meci spectaculos cu Alex De Minaur - 250 de victorii la turneele de Grand Slam

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, n optimi dupa un meci spectaculos cu Alex De Minaur - 250 de victorii la turneele de Grand Slam

Rafael Nadal s-a impus fara probleme in fata lui Alex De Minaur 29 ATP), scor 6-1, 6-2, 6-4, insa partida a fost una spectaculoasa, australianul in varsta de 19 ani raspunzand foarte bine in multe momente ale meciului. Aceasta a fost victoria cu numarul 250 pentru iberic la turneele de Grand Slam. continuă pe Hotnews

Australian Open: Rafael Nadal, n optimi dupa un meci spectaculos cu Alex De Minaur - 250 de victorii la turneele de Grand Slam

Rafael Nadal s-a impus fara probleme in fata lui Alex De Minaur 29 ATP), scor 6-1, 6-2, 6-4, insa partida a fost una spectaculoasa, australianul in varsta de 19 ani raspunzand foarte bine in multe momente ale meciului. Aceasta a fost victoria cu numarul 250 pentru iberic la turneele de Grand Slam. Se actualizeaza.

VIDEO Australian Open: Rafael Nadal, la pas n turul trei - Forehand-ul magic a revenit

Cel putin la prima vedere, Rafael Nadal ar fi trebuit sa aiba parte de un meci mai dificil impotriva lui Matthew Ebden 47 ATP), insa ibericul a avut armele necesare pentru a-si face disputa lejera. Forehand-ul lui Rafa a revenit la un nivel ridicat, topspinul ibericului invartind suficient mingea cat sa-l incomodeze pe adversar. Nadal s-a impus in trei seturi scor 6-3, 6-2, 6-2) si se anunta un adversar greu de invins la aceasta editie de la Australian Open.

Australian Open: Rafael Nadal, la pas n turul trei - Forehand-ul magic a revenit

Cel putin la prima vedere, Rafael Nadal ar fi trebuit sa aiba parte de un meci mai dificil impotriva lui Matthew Ebden 47 ATP), insa ibericul a avut armele necesare pentru a-si face disputa lejera. Forehand-ul lui Rafa a revenit la un nivel ridicat, topspinul ibericului invartind suficient mingea cat sa-l incomodeze suficient pe adversar. Nadal s-a impus in trei seturi scor 6-3, 6-2, 6-2) si se anunta un adversar greu de invins la aceasta editie de la Australian Open.

Australian Open (m): Rafael Nadal, Roger Federer si Marin Cilic s-au calificat n optimi/ Khachanov, Schwartzman si Verdasco, eliminati (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal si Roger Federer au castigat in trei seturi partidele disputate impotriva lui Alex De Minaur, respectiv Taylor Fritz si s-au calificat in optimile de finala ale Australian Open. in aceeasi etapa a competitiei merg si Tomas Berdych, Grigor Dimitrov, Stefanos Tsitsipas, Roberto Bautista, Frances Tiafoe si Marin Cilic care a revenit de la 2-0 la seturi si a salvat doua mingi de meci in tiebreak-ul setului al patrulea). Au parasit turneul de la Melbourne jucatori importanti precum Karen Khachanov, Diego Schwartzman si Fernando Verdasco. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de pe tabloul masculin de simplu de la Australian Open.

VIDEO Australian Open: Roger Federer, n turul al treilea dupa o victorie muncita cu Daniel Evans

Roger Federer 2 ATP) a muncit serios pentru a trece de britanicul Daniel Evans 189 ATP), in turul al doilea de la Australian Open. Elvetianul a castigat la tie-break primele doua seturi ale intalnirii de pe Rod Laver Arena, scor 7-6 5), 7-6 3), dupa doua ore si doua minute de joc. Evans a scazut ritmul de joc in actul al treilea, iar campionul en-titre de la Melbourne a avut nevoie de doar 33 de minute pentru a pune capat meciului, impunandu-se cu 6-3.

VIDEO Australian Open: Milos Raonic l nvinge n patru tie-break-uri pe Stanislas Wawrinka

Milos Raonic 17 ATP) s-a calificat in turul al treilea al competitiei de la Melbourne dupa ce l-a invins pe Stan Wawrinka 59 ATP, fost numar 3 mondial si castigator al Australian Open in 2014), scor 4)6-7, 7-66), 7-611), 7-65). Partida a fost una extrem de disputata si a durat patru ore si sapte minute.

VIDEO Australian Open: Novak Djokovic, debut cu dreptul - Victorie n trei seturi pentru liderul mondial

Novak Djokovic 1 ATP) a bifat, marti, a 13-a victorie consecutiva in primul tur la Australian Open. Victima din acest an a sarbului a fost americanul Mitchell Krueger 230 ATP). Liderul mondial s-a impus in trei seturi, scor 6-3, 6-2, 6-2, asigurandu-si prezenta in runda a doua a primului Grand Slam al anului.

Australian Open (m): Nadal, Cilic si Federer continua parcursul la Melbourne - Anderson si Monfils, eliminati n turul doi (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal favorit 2), Roger Federer 3) si Marin Cilic 6) si-au asigurat prezenta in turul al treilea al turneului Australian Open, castigand partidele disputate miercuri cu Matthew Ebden 48 ATP), Daniel Evans 189 ATP), respectiv Mackenzie McDonald 81 ATP). Ziua nu a fost insa lipsita de surprize, alti doi capi de serie de pe tabloul masculin de simplu parasind competitia: Kevin Anderon cap de serie 5) si Gael Monfils 30). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de miercuri pe tabloul masculin de simplu de la AO.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de miercuri de la Australian Open

Ziua de miercuri a adus primele confruntari din turul al doilea de la Australian Open. Rafael Nadal, Angelique Kerber, Roger Federer, Caroline Wozniacki, Maria Sharapova, Marin Cilic sau Frances Tiafoe sunt doar cativa dintre sportivii care i-au incantat cu evolutiile lor pe spectatorii prezenti in complexul de la Melbourne Park.

Australian Open: Svitolina, Pliskova, Sevastova, Mertens si Keys merg n turul al treilea/ Bianca Andreescu a fost eliminata

Elina Svitolina 7 WTA), Karolina Pliskova 8), Anastasija Sevastova 12), Elise Mertens 14) si Madison Keys 17) au obtinut calificarea in turul al treilea al Australian Open. Bianca Andreescu, jucatoarea canadiana de origina romana, a parasit competitia.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2116 seconds )