Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Croatia - Nigeria 2-0/ Victoria experientei - Croatia, lider dupa prima etapa din grupa

Hotnews Hotnews,
 VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Croatia - Nigeria 2-0/ Victoria experientei - Croatia, lider dupa prima etapa din grupa

Croatia a obtinut fara emotii cele trei puncte in primul meci din Grupa D a Campionatului Mondial din Rusia, impunandu-se in fata Nigeriei scor 2-0). Nationala antrenata de Zlatko Dalic a controlat jocul in cea mai mare parte a timpului, experienta si valoarea spunandu-si cuvantul. Croatia a profitat astfel de pasul gresit al Argentinei 1-1 cu Islanda) si s-a instalat in fotoliul de lider al grupei. continuă pe Hotnews

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Croatia - Nigeria 2 - 0 / Victoria experientei - Croatia, lider dupa prima etapa din grupa

Croatia a obtinut fara emotii cele trei puncte in primul meci din Grupa D a Campionatului Mondial din Rusia, impunandu-se in fata Nigeriei scor 2 - 0). Nationala antrenata de Zlatko Dalic a controlat jocul in cea mai mare parte a timpului, experienta si valoarea spunandu-si cuvantul. Croatia a profitat astfel de pasul gresit al Argentinei 1 - 1 cu Islanda) si s-a instalat in fotoliul de lider al grupei.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Germania - Mexic 0-1/ Surpriza la Moscova - Zidul mexican a rezistat n fata panzerelor

Germania, campioana mondiala en-titre, a inceput cu stangul lupta pentru al cincilea trofeu din palmares. Trupa lui Joachim Loew a fost invinsa de Mexic, scor 1-0, in primul meci din Grupa F a Campionatului Mondial din Rusia, dupa un meci de exceptie facut de nord-americani, pe arena Luzhniki din Moscova.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Germania - Mexic 0 - 1 / Surpriza la Moscova - Zidul mexican a rezistat n fata panzerelor

Germania, campioana mondiala en-titre, a inceput cu stangul lupta pentru al cincilea trofeu din palmares. Trupa lui Joachim Loew a fost invinsa de Mexic, scor 1 - 0, in primul meci din Grupa F a Campionatului Mondial din Rusia, dupa o evolutie de exceptie a nord-americanilor pe arena Luzhniki din Moscova.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Germania - Mexic 0-1 / Surpriza la Moscova - Zidul mexican a rezistat n fata panzerelor

Germania, campioana mondiala en-titre, a inceput cu stangul lupta pentru al cincilea trofeu din palmares. Trupa lui Joachim Loew a fost invinsa de Mexic, scor 1-0, in primul meci din Grupa F a Campionatului Mondial din Rusia, dupa o evolutie de exceptie a nord-americanilor pe arena Luzhniki din Moscova.

CROATIA - NIGERIA LIVE STREAM. Duel interesant in grupa mortii ONLINE VIDEO TVR

Croatia va primi replica Nigeriei, sambata, la Kaliningrad 22,00), intr-un meci din Grupa D, grupa mortii, la Cupa Mondiala de fotbal din Rusia.

LIVE TEXT Croatia - Nigeria in Grupa D (22:00)

Maratonul fotbalistic de sambata la Cupa Mondiala se incheie cu partida Croatia si Nigeria din Grupa D.

LIVE TEXT Croatia - Nigeria in Grupa D. Un autogol face diferenta

Maratonul fotbalistic de sambata la Cupa Mondiala se incheie cu partida Croatia si Nigeria din Grupa D.

Asa am trait Croatia - Nigeria in Grupa D

Maratonul fotbalistic de sambata la Cupa Mondiala s-a incheiat cu partida Croatia si Nigeria din Grupa D.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: La ultima strigare - Uruguay trece de Egipt (1-0) cu un gol marcat n minutul 89

Unii cu Diego Godin, Luis Suarez si Edinson Cavani, ceilalti cu Trezeguet nicio legatura cu legendarul jucator al Frantei) si cu Salah rezerva. Diferentele au fost mici, atat de mici incat tabela nu a avut motive sa se dezmorteasca in primele 45 de minute. Presiunea a fost mai mare in ultimele 20 de minute, iar izbavirea a venit tarziu, in minutul 89: Gimenez a inscris cu capul, iar Uruguay a trecut la limita 1-0) de Egipt.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Rusii, bucuria din tribune si pasele de-a latul ale verzilor (Rusia - Arabia Saudita 5-0)

Robbie Williams, soprana Aida Garifullina, iar apoi Vladimir Putin. Asa ne-am distrat la festivitatea de deschidere. A urmat meciul de debut al competitiei, unul in care naivitatea soimilor verzi a iesit rapid la suprafata. Doua suturi pe poarta in prima repriza, ambele transformate in goluri. Rusia a trecut de Arabia Saudita 5-0), iar Mondialul de fotbal a pornit la drum cu o victorie asteptata a gazdelor motive serioase de petrecere pe strazile Moscovei). Cheryshev 91') a reusit prima bijuterie de gol de la acest turneu final.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )