Libnet.ro
UNICEF

00:06

VIDEO Toronto Masters: Novak Djokovic, eliminat de Stefanos Tsitsipas; Rafael Nadal, victorie dificila cu Stan Wawrinka (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Toronto Masters: Novak Djokovic, eliminat de Stefanos Tsitsipas; Rafael Nadal, victorie dificila cu Stan Wawrinka (Rezultatele zilei)

In varsta de 19 ani, grecul Stefanos Tsitsipas a produs surpriza zilei la Masters-ul de la Toronto, acesta trecand in trei seturi, scor 6-3, 6-75), 6-3, de Novak Djokovic. Meciul a durat doua ore si 18 minute. intr-o alta partida a zilei, Rafael Nadal l-a invins greu, 7-5, 7-65), pe Stanislas Wawrinka. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei si programul sferturilor. continuă pe Hotnews

Toronto Masters: David Goffin, eliminat de Milos Raonic

Locul 11 ATP, David Goffin a fost eliminat in turul intai al Masters-ului de la Toronto, belgianul pierzand in doua seturi, scor 6-3, 6-4, meciul cu Milos Raonic 29 ATP - un jucator cu o valoare recunoscuta pe hard, in special datorita serviciului sau puternic).

VIDEO Toronto Masters: Rafael Nadal, calificare n optimi - Duel cu Stan Wawrinka n urmatoarea partida; Dominic Thiem, eliminat

Rafael Nadal a sustinut primul sau meci dupa infrangerea din semifinalele de la Wimbledon, ibericul trecand in doua seturi, scor 6-2, 6-3, de Benoit Paire. Liderul mondial il va intalni in urmatorul meci optimi) pe Stanislas Wawrinka. Cap de serie numarul sapte, Dominic Thiem a fost invins de grecul Stefanos Tsitsipas. Intra in material pentru a vedea rezultatele complete ale zilei.

Toronto Masters: Nick Kyrgios, nvins de Stan Wawrinka n primul tur - Djokovic, Cilic si Dimitrov continua competitia

Cap de serie numarul 16, Nick Kyrgios a fost eliminat de Stan Wawrinka 195 ATP) in turul intai al Masters-ului de la Toronto. Elvetianul a obtinut calificarea in runda urmatoare a competitiei dupa o partida de doua ore si cinci minute, scor 1-6, 7-5, 7-5. Tot in turul al doilea a mai ajuns, printre altii, si Novak Djokovic favorit 9). Grigor Dimitrov 5) si Marin Cilic 6) si-au asigurat deja prezenta in optimi.

Novak Djokovic si marele obiectiv pentru finalul anului: Sa i depaseasca pe Nadal si Federer si sa redevina lider mondial

Aflat multe luni in afara circuitului din cauza unei accidentari, iar mai apoi cu evolutii neconvingatoare, Novak Djokovic pare ca si-a regasit ritmul la Wimbledon, turneu de Grand Slam pe care l-a castigat in urma cu doar cateva saptamani. Sarbul nu se multumeste doar cu atat, acesta precizand care este marele sau obiectiv pentru urmatoarea perioada a lui 2018: sa redevina lider mondial.

Toronto Masters: Juan Martin del Potro, forfait din cauza unei accidentari

Tenismanul argentinian Juan Martin Del Potro s-a retras de la Mastersul de la Toronto din cauza unei accidentari la incheietura mainii stangi.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )