Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Cincinnati: Madison Keys a castigat competitia (7-5, 7-6 cu Svetlana Kuznetsova)

Hotnews Hotnews,
 WTA Cincinnati: Madison Keys a castigat competitia (7-5, 7-6 cu Svetlana Kuznetsova)

Madison Keys a castigat turneul Premier 5 de la Cincinnati, sportiva din SUA trecand in finala de Svetlana Kuzetsova dupa un meci care a durat o ora si 45 de minute, scor 7-5, 7-65). continuă pe Hotnews

VIDEO WTA Cincinnati: Madison Keys, in marea finala (duel cu Svetlana Kuznetsova)

Americanca Madison Keys, locul 8 WTA si cap de serie numarul 16, a invins-o, sambata, cu scorul de 7-5, 6-4, pe compatrioata ei Sofia Kenin, locul 22 WTA, calificandu-se in finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

WTA Cincinnati: Madison Keys (18 WTA), adversara Simonei Halep din optimi

Madison Keys SUA, 18 WTA) s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, faza in care o va intalni pe Simona Halep, numarul 4 mondial.

WTA Cincinnati: Venus Williams, adversara Simonei Halep din sferturi, daca romanca trece de Madison Keys

Venus Williams SUA, 65 WTA) s-a calificat, joi, in sferturile finala ale turneului de la Cincinnati, faza in care se va intalni cu invingatoarea partidei dintre Simona Halep Romania, 4 WTA) si Madison Keys SUA, 18 WTA).

WTA Cincinnati: Partida Simona Halep vs Madison Keys se va juca vineri, dupa ora 02:00

Partida dintre Simona Halep 4 WTA) si Madison Keys 18 WTA), din optimile turneului Premier 5 de la Cincinnati va avea loc in noaptea de joi spre vineri, nu inainte de ora 02:00. Confruntarea este ultima a zilei pe Grandstand, al doilea teren din cadrul complexului Lindner Family Tennis Center din Mason.

Madison Keys a castigat turneul de la Cincinnati. Americanca a invins-o in finala pe Svetlana Kuznetsova, scor 7-5, 7-6(5)

Madison Keys a castigat duminica turneul Premier 5 de la Cincinnati. Sportiva din SUA a trecutin finala de Svetlana Kuzetsova dupa un meci care a durat o ora si 45 de minute, scor 7-5,.

Simona Halep a fost eliminata de la Cincinnati de Madison Keys. Ce i-a adus infrangerea

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala de la Cincinnati de Madison Keys. Campioana noastra a inceput bine actul secund si a condus cu 2-0, si-a pierdut serviciul, dar a revenit si s-a desprins la 4-1. Sportiva a facut un nou break si a incheiat setul cu 6-3. Ce i-a adus infrangerea? Simona .

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Madison Keys, in turul 3 la Cincinnati

Simona Halep joaca in turul 3 la Cincinnati, in noaptea de joi spre vineri 15-16 august 2019), impotriva americancei Madison Keys locul 18 WTA), nu mai devreme de ora 2:00. Partida este transmisa in direct de postul de televiziune Digi Sport 2, dar poate fi urmarita si online in format live video si text. Click .

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Madison Keys 1-6, 6-3, 5-7 infrangerea contrastelor - Halep, eliminata in optimi

Dupa un prim set de dat uitarii, scor 1-6 glezna stanga a parut sa o supere in continuare), Simona Halep 4 WTA) parea sa isi revina si sa treaca la carma partidei cu Madison Keys 18 WTA), castigand cu 6-3 mansa secunda. Romanca a fost condusa cu 0-3 in decisiv, insa a luptat, a rezistat in fata a cinci mingi de 0-4, a fructificat a cincea minge de break din game-ul urmator si a salvat o minge de meci la 4-5, inainte de a rata patru ocazii de a trimite setul al treilea in tiebreak. Americanca s-a impus cu 7-5 si s-a calificat in sferturile de finala de la Cincinnati, unde se va duela cu compatrioata sa Venus Williams. Pentru Simona Halep urmeaza US Open, Grand Slam pe care spera sa il castige pentru prima oara dupa doua eliminari in primul tur in 2017 si 2018).

VIDEO WTA Cincinnati: Keys vs Kenin si Barty vs Kuznetsova in semifinalele competitiei

Madison Keys cea care a eliminat-o si pe Simona Halep) s-a calificat in semifinalele turneului de la Cincinnati dupa ce a trecut in doua seturi, scor 6-2, 6-3, de Venus Williams. in penultimul act, Keys va da peste o alta compatrioata: Sofia Kenin. in cealalta partida, Ashleigh Barty se va duela cu Svetlana Kuznetsova.

DigiSport: Simona nu poate lovi niciun winner. Faci break cand vrei. Discurs incredibil al antrenorului lui Madison Keys

In direct la Digi Sport, Simona Halep a fost eliminata de Madison Keys in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati, insa romanca s-a luptat fantastic nu numai cu adversara, ci si cu durerile fizice.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )