Libnet.ro
UNICEF

01:05

WTA Istanbul: Sorana Cirstea, eliminata in optimi de Barbora Strycova

Hotnews Hotnews,
 WTA Istanbul: Sorana Cirstea, eliminata in optimi de Barbora Strycova

Sorana Cirstea 97 WTA) a parasit in optimi turneul International de la Istanbul. Romanca a fost invinsa in trei seturi de Barbora Strycova Cehia, 47 WTA), scor 6-2, 1-6, 6-3. continuă pe Hotnews

WTA Istanbul: Sorana Cirstea, in turul doi dupa ce a castigat duelul romanesc cu Irina Bara

Sorana Cirstea, locul 97 WTA, a invins-o pe Irina Bara, locul 186 WTA, venita din calificari, si s-a calificat in turul doi al turneului de la Istanbul, cu premii de 250. 000 de dolari.

WTA Istanbul: Mihaela Buzarnescu, invinsa in optimi - A servit pentru meci la 5-3 in decisiv

Mihaela Buzarnescu a parasit turneul de la Istanbul in optimi, dupa un meci pe care l-a inceput foarte bine 6-1), dar pe care l-a terminat in nota ultimelor luni - cu multe erori si cu neincredere in propriile forte 4-6, 5-7). Miki a servit pentru meci la scorul 5-3 in decisiv, insa o noua cadere inexplicabila a privat-o de o calificare in sferturi. Margarita Gasparyan a profitat de greselile adversarei si a inchis meciul dupa doua ore si un minut.

Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea in optimi la Istanbul

Jucatoarele Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea au trecut, marti, de primul tur la competitia WTA de la Istanbul.

WTA Istanbul: Alexandra Dulgheru, eliminata in ultimul tur al calificarilor

Alexandra Dulgheru 167 WTA), cap de serie numarul 11, a fost invinsa, luni, de Katerina Kozlova Ucraina, locul 91 WTA), cap de serie numarul 2, scor 6-2, 6-4, in ultimul tur al calificarilor turneului de categorie WTA International de la Istanbul.

WTA Istanbul: Ana Bogdan, calificata in optimi dupa ce Kirsten Flipkens a abandonat in setul al doilea

Ana Bogdan 150 WTA) s-a calificat in optimile turneului International de la Istanbul. Jucatoarea noastra castigase primul set cu 6-1 si conducea cu 1-0 in actul secund, cand Kirsten Flipkens Belgia, 59 WTA) a abandonat din cauza unor probleme medicale.

Sorana Cirstea, criza de isterie la adresa arbitrului. Comportament si limbaj incalificabile ale jucatoarei romance

Meciul din optimle de finala ale turneului WTA de la Istanbul dintre Sorana Cirsta si Barbora Strycova a avut parte un moment penibil, protagonista fiind sportiva din Romania.

Sorana Cirstea a facut o criza de nervi intr-un meci si l-a BRUSCAT pe arbitru: Esti nebun? Esti orb? (VIDEO)

Jucatoarea romana de tenis Sorana Cirstea 28 de ani, 97 WTA) a fost protagonista unui moment extrem de tensionat in partida disputata miercuri in fata cehoaicei Barbora Strycova 33 de ani, 47 WTA), in.

WTA Istanbul: Mihaela Buzarnescu, in optimi dupa o victorie in doua seturi

Mihaela Buzarnescu, locul 30 WTA si cap de serie numarul 2, a invins-o, marti, cu scorul de 6-4, 6-4, pe Julia Glusko din Israel, locul 129 WTA, prezenta pe tabloul principal ca lucky loser, calificandu-se in optimile de finala ale turneului de categorie WTA International de la Istanbul.

VIDEO Cirstea, criza de isterie la adresa arbitrului. Comportament si limbaj incalificabile ale jucatoarei romance

Meciul din optimle de finala ale turneului WTA de la Istanbul dintre Sorana Cirstea si Barbora Strycova a avut parte un moment penibil, protagonista fiind sportiva din Romania.

WTA Istanbul: Irina Bara si Sorana Cirstea se vor duela in primul tur

Irina Bara, locul 186 WTA, venita din calificari, va juca impotriva Soranei Cirstea, locul 97 WTA, in primul tur la turneul de categorie WTA International de la Istanbul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )