Libnet.ro
UNICEF

10:45

WTA Stuttgart: Petra Kvitova, prima jucatoare calificata in sferturi / Bencic, Vekic, Hsieh, Azarenka, Kontaveit si Pavluychenkova, in optimi (Rezultatele zilei)

Hotnews Hotnews,
 WTA Stuttgart: Petra Kvitova, prima jucatoare calificata in sferturi / Bencic, Vekic, Hsieh, Azarenka, Kontaveit si Pavluychenkova, in optimi (Rezultatele zilei)

Petra Kvitova 3 WTA) s-a calificat in sferturile competitiei de la Stuttgart, dupa ce a trecut de belgianca Greetje Minnen 192 WTA), scor 6-1, 6-4, dupa o ora si 12 minute. in celelalte partide disputate miercuri, Belinda Bencic, Donna Vekic, Su-Wei Hsieh, Victoria Azarenka, Anett Kontaveit si Anastasia Pavlyuchenkova au trecut de primul tur. continuă pe Hotnews

Baschet masculin: Real Madrid, prima echipa calificata la turneul Final Four al Euroligii

Real Madrid, campioana en titre, este prima echipa calificata la turneul Final Four al Euroligii masculine de baschet, cea mai importanta competitie la nivel de club de pe continent, dupa ce a invins in deplasare, cu scorul de 89-82, formatia Panathinaikos Atena, intr-o partida disputata marti seara.

WTA Stuttgart: Raluca Olaru si Darija Jurak le-au eliminat pe principalele favorite in primul tur al probei de dublu

Echipa formata din Raluca Olaru si Darija Jurak Romania/Croatia) s-a calificat in sferturile probei de dublu din cadrul turneului de la Stuttgart, dupa ce a invins perechea Nicole Melichar/Kveta Peschke SUA/Cehia, cap de serie nr. 1), scor 5-7, 7-5, 13-11. Meciul a durat o ora si 52 de minute.

WTA Stuttgart: Simona Halep, duel in turul doi cu invingatoarea disputei dintre Sara Sorribes Tormo si Andrea Petkovic

Simona Halep, locul 2 mondial si cap de serie numarul 2, va juca direct in turul doi la turneul de la Stuttgart cu invingatoarea meciului dintre Sara Sorribes Tormo si Andrea Petkovic.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )