Libnet.ro
UNICEF

10:15

CFR Cluj, calificare spectaculoasa in play-off-ul Ligii Campionilor

Antena3 Antena3,
CFR Cluj, calificare spectaculoasa in play-off-ul Ligii Campionilor

CFR Cluj a reusit o calificare spectaculoasa in play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal, dupa ce a invins-o pe Celtic cu scorul de 4-3 1-0), marti seara, la Glasgow, in mansa a doua a turului al treilea pr. continuă pe Antena3

Slavia Praga, adversara CFR-ului din play-off-ul Ligii Campionilor, este o echipa de speriat

Ultimul hop al celor de CFR Cluj in drumul catre grupele si potul ce mare din Liga Campionilor este campioana Cehiei, Slavia Praga.

Calificare! CFR Cluj o elimina pe Celtic cu victorie la Glasgow

Meci nebun, marti seara, pe Celtic Park din Glasgow, unde campioana Romaniei CFR Cluj a invins-o pe Celtic, cu 4-3, dupa ce a condus cu 1-0 si apoi s-a vazut condusa cu 2-1.

VIDEO Nebunie! Cum au sarbatorit cei de la CFR Cluj victoria cu Celtic si calificarea in play-offul Ligii Campionilor

CFR Cluj a reusit un rezultat fantastic la Glasgow, unde a nvins cu 4-3 pe Celtic, calificandu-se in play-offul Ligii Campionilor.

Surpriza CFR-ului in Scotia nu a fost singurul soc din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor. Toate rezultatele de marti si echipele calificate

CFR Cluj s-a calificat, marti, in play-off-ul Ligii Campionilor, dupa ce a eliminat in turul trei pe Celtic Glasgow, scor 1-1 in tur si scor 4-3 in retur.

CFR Cluj a castigat cu 4-3 la Celtic Glasgow acasa si s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor

CFR Cluj a trecut, mati, in deplasare, de scotienii de la Celtic Galsgow, cu scorul de 4-3, calificandu-se astfel in play-off-ul Ligii Campionilor, unde vor juca cu Slavia Praga. Chiar si in eventualitatea.

Asa am trait Celtic - CFR Cluj. Victorie pe pamant scotian!

Meciul decisiv dintre Celtic Glasgow si CFR Cluj pentru calificarea in playoff-ul Ligii Campionilor a fost live text in aceasta pagina, marti seara, de la ora 21:45.

Pariati pe Celtic - CFR Cluj

Celtic porneste cu prima sansa de calificare, dar CFR Cluj este capabila sa produca surpriza la Glasgow. Vedeti aici cotele oferite de FORTUNA pentru meciul Celtic - CFR Cluj.

CALIFICARE! CFR Cluj invinge Celtic cu 4-3 si se se va duela cu Slavia Praga pentru grupele Champions League Ardelenii, siguri de prezenta in grupele Europa League

CFR Cluj a facut o prima repriza perfecta in fata celor de la Celtic Glasgow, a intrat in avantaj la pauza, insa parea sa piarda controlul partidei in debutul reprizei secunde, cand scotienii au trecut in avantaj. Ardelenii au egalat din penalty, au fost din nou condusi, insa au avut puterea de a reveni si au obtinut o victorie 4-3, dupa golul lui Tucudean din ultimul minut) si calificarea play-off-ul Champions League. Pentru accederea in grupele celei mai importante competitii europene, echipa lui Dan Petrescu se va duela cu Slavia Praga.

Sarbatoare in vestiarul celor de la CFR Cluj (VIDEO)

Vedeti mai jos cum au sarbatorit cei de la CFR Cluj eliminarea lui Celtic Glasgow si calificarea in playoff-ul Champions League dupa un 4-3 fabulos in deplasare.

Celtic CFR Cluj 3-4, in Champions League! Echipa lui Dan Petrescu se califica in play-off. Rezumat VIDEO

Celtic CFR Cluj se joaca marti, 13 august 2019, in mansa secunda a turului 3 preliminar Champions League. Meciul se disputa pe Celtic Park din Glasgow si este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1 si Look Plus, de la ora 21:45. Partida poate fi urmarita si online in format live .

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )