Libnet.ro
UNICEF

00:06

Fotografie emotionanta! Cum au fost surprinsi Simona Halep si tatal ei la meciul cu Cehia - FOTO

Antena3 Antena3,
Fotografie emotionanta! Cum au fost surprinsi Simona Halep si tatal ei la meciul cu Cehia - FOTO

Simona Halep, numarul 3 mondial, a invins-o duminica, in trei seturi, 6-4, 5-7, 6-4, pe Karolina Pliskova 5 WTA), iar echipa de Fed Cup a Romaniei conduce Cehia cu scorul de 2-1 dupa primele trei partide ale. continuă pe Antena3

FOTO Poza care a facut inconjurul lumii! Cum au fost surprinsi Simona Halep si tatal ei la meciul cu Cehia, de la Ostrava

Simona Halep a avut un suporter de lux la meciul de la Ostrava, in persoana tatalui ei, care a urmarit meciurile din mijlocul galeriei Romaniei.

Cronica de la fata locului: Aducatoarea de liniste - Simona Halep, levitatia si victoria cu Katerina Siniakova

Atat la propriu cat si la figurat, Simona Halep a fost cea care a adus linistea la finalul primei zile a confruntarii dintre Cehia si Romania. Tricolorele au egalat la 1 6-4, 6-0 pentru Halep in meciul cu Katerina Siniakova), iar Simona a fost cea care i-a redus la tacere prin loviturile sale pe galagiosii fani din Ostravar Arena. Halep a avut o evolutie solida, datatoare de sperante in perspectiva finalei cu Karolina Pliskova de duminica.

Simona Halep, votata de fani MVP-ul ntlnirilor de FedCup de saptamna trecuta

Simona Halep a fost votata de fani cea mai buna jucatoare din intalnirile de FedCup care au avut loc la finalul saptamanii trecute. intr-o ancheta realizata pe contul oficial de Twitter al competitiei, Halep a strans 63% din voturi, fiind urmata de australianca Ashleigh Barty 21%), britanica Johanna Konta 10 %) si canadianca de origine romana Bianca Andreescu 6%).

Cronica de la fata locului: Magiciana - Simona Halep, jobenul si cele doua puncte aduse Romniei

Simona Halep a scos din joben si al doilea punct pentru Romania, dupa o partida epuizanta cu Karolina Pliskova 6-4, 5-7, 6-4). Confruntare a oferit tenis de calitate, disputa ridicandu-se chiar la nivelul unei finale de Grand Slam. Uzura fizica si mentala a fost una teribila, Simona rezistand perfect din toate punctele de vedere duel de doua ore si 39 de minute). inainte de startul duelului cu Cehia, mintea ne spunea ca putem calcula scorul final adaugand cele doua puncte adunate de Halep. Simo ne-a respectat planurile, iar Romania a trecut in avantaj in Ostravar Arena 2-1).

Simona Halep: Am avut emotii la nceput, dar au fost pozitive. Sunt pregatita sa joc mpotriva Karolinei Pliskova

Simona Halep a vorbit la conferinta de presa despre victoria din meciul cu Katerina Siniakova, despre forma de moment si despre ce asteapta de la confruntarea de duminica contra Karolinei Pliskova. Am avut emotii la inceputul partidei cu Siniakova. A fost un meci bun, am cautat sa ma motivez. Este mereu dificil sa joc contra Karolinei Pliskova, dar sunt pregatita, a spus numarul trei din clasamentul WTA.

Simona Halep nu-si revine dupa Fed Cup: Inca mai simt emotii

Pentru Simona Halep confruntarea cu Cehia din Fed Cup a fost una pe care nu o va uita prea curand, poate niciodata, iar jucatoarea spune ca inca mai simte emotia disputei de la Ostrava.

Ilie Nastase: Mugur Isarescu m-a dat n judecata pe mine, pe Simona Halep si pe Ion Tiriac

Ilie Nastase sustine ca el, Simona Halep si Ion Tiriac au fost dati in judecata de Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, dupa ce au facut o petitie pentru repunerea in circuitul intern si international al Arenelor de Tenis Progresul.

Ilie Nastase: Mugur Isarescu ne-a dat n judecata pe mine, pe Simona Halep si pe Ion Tiriac

Ilie Nastase sustine ca el, Simona Halep si Ion Tiriac au fost dati in judecata de Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, dupa ce au facut o petitie pentru repunerea in circuitul intern si international al Arenelor de Tenis Progresul.

VIDEO TOP 5 cele mai frumoase lovituri ale weekend-ului de FedCup - Simona Halep, pe primul loc

Pe contul oficial de Twitter al FedCup a fost publicat un top al celor mai frumoase cinci lovituri reusite in weekend. Simona Halep se afla pe primul loc, cu o lovitura din meciul disputat impotriva Karolinei Pliskova. in setul al doilea, la scorul de 1-1, romanca a ajuns incredibil la o scurta si a lasat fara replica pe ocupanta locului 5 WTA.

Simona Halep: Anul acesta dau totul pentru echipa de FedCup

Simona Halep a declarat ca in acest an va da totul pentru echipa de FedCup a Romaniei, care a reusit o calificare entuziasmanta in semifinalele comeptitiei: 3-2 cu Cehia, campioana en-titre. Numarul 3 WTA a marturisit ca a avut mari emotii si i-a fost greu sa urmareasca din tribune meciul de dublu.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2543 seconds )