Libnet.ro
UNICEF

07:30

Liga Campionilor: Chelsea - FC Barcelona, scor 1-1/ Willian - regele barelor, Messi sparge gheata/ Bayern Munchen - Besiktas 5-0

Hotnews Hotnews,
 Liga Campionilor: Chelsea - FC Barcelona, scor 1-1/ Willian - regele barelor, Messi sparge gheata/ Bayern Munchen - Besiktas 5-0

Echipa Chelsea a terminat la egalitate, marti, pe teren propriu, scor 1-1 0-0), meciul cu FC Barcelona, din mansa I a optimilor de finala ale Ligii Campionilor. Messi a marcat pentru prima data in poarta londonezilor, in noua partide jucate impotriva lor, potrivit news. ro. Willian a deschis scorul in minutul 62 dupa ce lovise de doua ori stalpii portii lui Ter Stegen, iar Messi a egalat in minutul 75 dupa o uriasa eroare in apararea londonezilor. Bayern Munchen a invins pe Besiktas, cu 5-0, partida arbitrata de Hategan care a eliminat un jucator al echipei turce in minutul 16. continuă pe Hotnews

Liga Campionilor: Chelsea - FC Barcelona, scor 1-1/ Willian - regele barilor, Messi sparge gheata cu londonezii/ Bayern Munchen - Besiktas 5-0

Echipa Chelsea a terminat la egalitate, marti, pe teren propriu, scor 1-1 0-0), meciul cu FC Barcelona, din mansa I a optimilor de finala ale Ligii Campionilor. Messi a marcat pentru prima data in poarta londonezilor, in noua partide jucate impotriva lor, potrivit news. ro. Willian a deschis scorul in minutul 62 dupa ce lovise de doua ori stalpii portii lui Ter Stegen, iar Messi a egalat in minutul 75 dupa o uriasa eroare in apararea londonezilor. Bayern Munchen a invins pe Besiktas, cu 5-0, partida arbitrata de Hategan care a eliminat un jucator al echipei turce in minutul 16.

Messi o tine in viata pe Barcelona in Liga Campionilor. Chelsea pierde victoria prinde degete

Formatia engleza Chelsea si echipa spaniola FC Barcelona au terminat la egalitate, 1-1, marti seara, la Londra, pe stadionul Stamford Bridge, in prima mansa din optimile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal.

Pariati pe Chelsea - Barcelona

Intrati in aceasta pagina pentru a paria pe Chelsea - Barcelona, cel mai interesant meci al serii de marti in optimile Champions League.

Chelsea - FC Barcelona, scor 1-1, in Liga Campionilor. Messi a marcat primul gol in poarta echipei Chelsea

Echipa Chelsea a terminat la egalitate, marti, pe teren propriu, scor 1-1 0-0), meciul cu FC Barcelona, din mansa I a optimilor de finala ale Ligii Campionilor. Messi a marcat pentru prima data in poarta londonezilor, in noua partide jucate impotriva lor.

CHELSEA - BARCELONA LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom - VIDEO

CHELSEA - BARCELONA LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom - VIDEO. Chelsea Londra intalneste astazipe teren propriu, de la ora 21,45, echipa FC Barcelona, in prima mansa a optimilor de finala.

CHELSEA-BARCELONA LIVE in LIGA CAMPIONILOR ONLINE STREAM PRO TV LIVE. Cel mai important meci al saptamanii

CHELSEA-BARCELONA LIVE in LIGA CAMPIONILOR ONLINE STREAM PRO TV LIVE. Chelsea - FC Barcelonaeste cel mai asteptat meci din aceasta saptamana a optimilorChampions League. Ambele echipe au.

BAYERN - BESIKTAS LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom - VIDEO

BAYERN - BESIKTAS LIVE in LIGA CAMPIONILOR. ONLINE STREAM Telekom - VIDEO. Partida dintre Bayern Munchen si Besiktas Istanbul programata, marti, in optimile de finala ale Ligii Campionilor la fotbal, va fi LIVE.

BAYERN-BESIKTAS LIVE in LIGA CAMPIONILOR ONLINE STREAM TELEKOM SPORT 2 LIVE. Turcii incearca o surpriza

BAYERN-BESIKTAS LIVE in LIGA CAMPIONILOR ONLINE STREAM TELEKOM SPORT 2 LIVE. Marti seara este programata si partida Bayern Munchen - Besiktas Istanbul. Este de remarcat faptul ca intalnirea de pe Allianz.

Avancronica Chelsea Barcelona

Unul dintre cele mai aprige dueluri din istoria recenta a Champions League revine in actualitate in acest sezon, cand Chelsea si Barcelona propun finala din optimi a competitiei.

Laurentiu Reghecampf, din nou invins in Liga Campionilor Asiei

Formatia Al Wahda, antrenata de Laurentiu Reghecampf, a fost invinsa, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa Al Duhail din Qatar, in etapa a doua a grupei B a Ligii Campionilor Asiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2107 seconds )