Libnet.ro
UNICEF

19:32

Novak Djokovic il invinge pe Nadal intr-un meci de INFARCT si se califica in finala de la Wimbledon

B1 B1,
Novak Djokovic il invinge pe Nadal intr-un meci de INFARCT si se califica in finala de la Wimbledon

Novak Djokovic este pentru a cincea oara in finala de la Wimbledon. Sarbul, aflat pe locul 21 ATP, a castigat, sambata, un nou meci maraton, invingandu-l pe liderul mondial Rafael Nadal cu scorul de 6-4, 3-6,. continuă pe B1

Novak Djokovic se califica eroic in finala de la Wimbledon dupa o victorie in fata lui Nadal

Jucatorul sarb de tenis Novak Djokovic s-a calificat sambata in finala turneului de Mare Slem de la Wimbledon dupa ce a trecut in cinci seturi, 6-4, 3-6, 7-6 11/9), 3-6, 10-8, de numarul 1 mondial, spaniolul.

Wimbledon: Mngierea destinului - Novak Djokovic, n finala dupa un meci memorabil cu Rafael Nadal (10-8 n decisiv)

Novak Djokovic si Rafael Nadal au pus in scena o semifinala de Wimbledon care va ramane pentru mult timp in mintea iubitorilor de tenis, cei doi mari campioni fiind cu greu despartiti dupa o partida care a durat cinci ore si 14 minute 10-8 in decisiv). inclestarea teribila este explicata foarte bine de statistica partidei: egalitate la erori nefortate cate 42) si la lovituri castigatoare 73 de fiecare parte). Sarbul a avut la final trei puncte in plus adjudecate: 194-191, iar calificarea in finala de la All England Club este trecuta de partea sarbului se va lupta pentru trofeu cu Kevin Anderson). Se actualizeaza.

Wimbledon: Novak Djokovic, primul semifinalist (Victorie n patru seturi cu Kei Nishikori)

Novak Djokovic este din ce in ce mai aproape de nivelul gratie caruia a dominat sezoane bune tenisul mondial, sarbul obtinand miercuri calificarea in semifinalele de la Wimbledon. Victoria lui Nole impotriva lui Kei Nishikori s-a conturat dupa un meci de doua ore si 35 de minute, scor 6-3, 3-6, 6-2, 6-2. Se actualizeaza.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3201 seconds )