Libnet.ro
UNICEF

16:45

Romania, prima infrangere la Campionatul European de handbal feminin. Tricolorele, STRIVITE de olandeze (FOTO)

B1 B1,
Romania, prima infrangere la Campionatul European de handbal feminin. Tricolorele, STRIVITE de olandeze (FOTO)

Dus rece pentru nationala de handbal feminin a Romaniei, dupa partida excelenta reusita impotriva Norvegiei. Tricolorele au fost invinse duminica, usturator, de reprezentativa Olandei, cu scorul de 24-29 . continuă pe B1

Buzoianca rasplatita pentru performanta. Arbitreaza la Campionatul European de handbal feminin

Arbitrul international de handbal, Simona Stancu, va primi titlul de Cetatean de onoare al judetului Buzau, in ultima sedinta a Consiliului Judetean din 2018. Buzoianca, alaturi de Cristina Nastase, din Galati, formeaza cel mai apreciat cuplu de arbitri romani la nivel international. in aceasta perioada, cele doua romance arbitreaza meciuri la Campionatul European de handbal feminin, din Franta.

Protestul din Paris afecteaza Campionatul European de handbal feminin! Mai multe meciuri au fost amanate

Meicurile Franta - Suedia, programat, sambata, la ora locala 15. 00, si Serbia - Rusia, de la ora locala 18. 00, la Nantes, in grupa principala I a Campionatului European de handbal feminin, au fost amanate.

Romania pierde primul meci la Campionatul European de handbal. Calcule pentru calificarea in semifinale

Nationala feminina de handbal a Romaniei a suferit, duminica seara, prima infrangere la turneul final European dupa trei victorii la rand in grupa preliminara.

Fete imbatabile: Declaratia oferita de Crina Pintea arata de ce Romania a facut furori la Campionatul European

Victoriile categorice din grupa D au facut ca atmosfera in cadrul lotului sa fie una extraordinara. Iar handbalistele chiar cred in castigarea Europeanului.

Mesajul lui Traian Basescu, dupa infrangerea nationalei de handbal feminin: Sansele fetelor noastre de a juca in semifinale raman mari daca...

Traian Basescu a reactionat dupa prima infrangere a nationalei de handbal feminin la Campionatul European din Franta. Fostul sef de stat considera ca, desi duminica jocul tricolorelor nu a mers la fel ca.

VIDEO Surpriza! Cine este singura jucatoare de la nationala de handbal care a intrat in Top 10 al celor mai frumoase goluri de la Campionatul European

Romania s-a calificat entuziasmant in Grupa Principala II a Campionatului european de handbal feminin din Franta, dupa trei victorii.

Nationala de handbal feminin a Romaniei, invinsa clar de Olanda la Campionatul European din Franta

Nationala Romaniei a fost invinsa fara drept de apel de Olanda, cu scorul de 29-24 11-10), duminica seara, la Nancy, in primul sau meci din Grupa principala II a Campionatului European de handbal feminin - EHF EURO 2018 din Franta.

ANALIZA Ce urmeaza pentru Romania la Campionatul European! Totul despre adversarele fetelor din Grupa Principala

Romania s-a calificat de pe primul loc in Grupa Principala I a Campionatului European de handbal feminin din Franta.

Primele rezultate din grupele principale la Campionatul European

Joi seara a debutat faza grupelor principale la Campionatul European de handbal feminin gazduit de Franta.

Protestul vestelor galbene afecteaza CE de handbal feminin: meciurile de la Nantes, amnate

Meciurile Franta - Suedia, programat, sambata, la ora locala 15. 00, si Serbia - Rusia, de la ora locala 18. 00, la Nantes, in grupa principala 1 a Campionatului European de handbal feminin, au fost amanate pentru duminica, de la aceleasi ore, din cauza protestelor vestelor galbene anuntate pentru acest week-end, informeaza lequipe. fr.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.213 seconds )