Libnet.ro
UNICEF

21:30

Simona Halep, PRIMA REACTIE dupa ELIMINAREA de la Cincinnati: A fost un pas bun inainte

B1 B1,
Simona Halep, PRIMA REACTIE dupa ELIMINAREA de la Cincinnati: A fost un pas bun inainte

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, a fost invinsa, vineri joi, in SUA), cu scorul de 6-1, 3-6, 7-5, de americanca Madison Keys, locul 18 WTA. Dupa partida pierduta,Simona Halep a. continuă pe B1

Cu cine joaca Simona Halep in turul 3 la Cincinnati. Va avea un meci extrem de dificil

Simona Halep s-a impus cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4 in fata rusoaicei Ekaterina Alexandrova si s-a calificat in turul 3 al turneului de la Cincinnati. Numarul 4 mondial va juca urmatorul meci impotriva invingatoarei dintre Madison Keys locul 18 WTA) si Daria Kasatkina locul 41 WTA). Data si ora de disputare a partidei vor .

Simona Halep face bilantul dupa turneele nord-americane

Campioana la Wimbledon in acest an, Simona Halep a revenit in circuit la turneele de la Toronto si Cincinnati, unde nu a reusit sa reediteze rezultatele din anii precedenti.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Cincinnati: Nu am avut ritm la inceput, am luptat, dar nu a fost suficient pentru a castiga meciul

Finalista la editia de anul trecut a turneului Premier 5 de la Cincinnati, Simona Halep 4 WTA) a parasit competitia in faza optimilor de finala, fiind invinsa de americanca Madison Keys 18 WTA). Romanca a acuzat lipsa de ritm din startul partidei, dar a laudat prestatia adversarei. Nu am avut ritm la inceput, apoi am luptat, l-am regasit, dar nu a fost suficient pentru a castiga meciul, a spus Halep, potrivit WTA.

Simona Halep, calificata in optimi la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat cu dificultate in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati OhioSUA), dotat cu premii totale de 2. 486 dolari, dupa ce.

Simona Halep, eliminata in optimi la Cincinnati. Un ultim game greu de explicat

Jucatoarea Simona Halep a parasit, joi noapte, turneul WTA de la Cincinnati in faza optimilor de finala.

S-a refacut echipa de glorie? Simona Halep, antrenament alaturi de Darren Cahill, inainte de WTA Cincinnati (VIDEO)

Simona Halep a desfasurat primul antrenament dupa abandonul din semifinala de la Rogers Cup. Spre surprinderea tuturor, castigatoarea de la Wimbledon s-a pregatit alaturi de Daniel Dobre, dar si de Darren.

Sacrificiile pe care le-a facut Simona Halep, pana la Wimbledon. Ce a pierdut odata cu eliminarea de la Cincinnati

Simona Halep a fost eliminata in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, dupa 1-6, 6-3, 5-7 cu Madison Keys. Multi s-au grabit sa o critice inca o data, argumentele fiind aceleasi ca de fiecare data cand numarul 4 WTA pierde un meci: pe Simona o intereseaza doar banii. Nimic mai fals! Campioana de .

Pericolele care o pandesc pe Simona Halep la Cincinnati. Ce cred americanii despre accidentarile sale

Simona Halep isi revine dupa accidentarea suferita la Rogers Cup si este tot mai sigura ca va juca si la Cincinnati. Jurnalistii americani se intreaba daca 2019 va fi anul Simonei. Nu ar fi exclus, dar Simona trebuie sa evite pe viitor alte accidentari pentru a redeveni numarul 1 mondial. Simona Halep la Cincinnati. Sportiva .

Simona Halep si-a aflat adversara de la Cincinnati. Cu cine joaca in turul 2

Simona Halep si-a aflat adversara de la Cincinnati. Constanteanca va juca, miercuri, 14 august 2019, impotriva rusoaicei Ekaterina Alexandrova, care a trecut in primul tur de Carla Suarez Navaro, scor 6-4, 6-1. Halep si Alexandrova se vor intalni in premiera in circuitul WTA. Simona Halep Ekaterina Alexandrova, in turul 2 la Cincinnati Simona Halep .

Unde o vad specialistii americani pe Simona Halep la turneul de la Cincinnati

Simona Halep a decis sa participe la turneul de la Cincinnati, in ciuda accidentarii pe care o are la glezna piciorului stang.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )