Libnet.ro
UNICEF

22:30

Universitatea Craiova vs CFR Cluj va fi o adevarata finala pentru titlu. Soarta campionatului va fi decisa in prelungiri sau la penalty-uri, daca scorul va fi egal dupa 90 de minute

B1 B1,
Universitatea Craiova vs CFR Cluj va fi o adevarata finala pentru titlu. Soarta campionatului va fi decisa in prelungiri sau la penalty-uri, daca scorul va fi egal dupa 90 de minute

Comitetul Executiv al Ligii Profesioniste de Fotbal s-a reunit luni si a decis ca partida dintre Universitatea Craiova si CFR Cluj, care are loc in aceeasi zi si este una decisiva pentru castigarea titlului, va. continuă pe B1

Universitatea Craiova - CFR Cluj Finala campionatului. De ce ambele echipe ameninta ca nu se prezinta

CS Universitatea Craiova - CFR Cluj, meciul care poate fi supranumit si finala campionatului, intrucat cele doua formatii se claseaza pe primele doua locuri in play-off-ul din Liga 1, este programat pentru luni.

Asa am trait Craiova - CFR Cluj in finala campionatului!

CS Universitatea Craiova si CFR Cluj au luptat luni seara, de la 20:30, cu titlul pe masa in ultima etapa din playoff.

Lovituri de departajare la Craiova - CFR Cluj in caz de egalitate!

Comitetul Executiv al FRF a hotarat ca in caz de egalitate la meciul CS Universitatea Craiova si CFR Cluj titlul sa se decida la executarea loviturilor de departajare.

Craiova si CFR lupta cu titlul pe masa (de la ora 20:30) Remiza duce la comisii sau chiar la TAS

Finalul de sezon din Liga 1 are parte de o adevarata finala pentru stabilirea campioanei, CS U Craiova si CFR duelandu-se pentru titlu in meciul direct din Banie. Calculele sunt simple: victoria asigura trofeul pentru formatia care se va impune. Remiza trimite, cel mai probabil, stabilirea campioanei la comisiile FRF sau si mai departe, la TAS. Meciul de totul sau nimic va incepe la ora 20:30 si va fi in direct pe Digisport, Telekomsport si LookTV si LiveText pe HotNews. ro.

Decizie inedita a FRF: Prelungiri si penaltiuri in caz de egalitate intre Craiova si CFR Cluj

Comitetul Executiv al FRF a decis: CS U Craiova vs CFR Cluj trebuie sa aiba o echipa castigatoare, iar in acest sens meciul din aceasta seara va avea parte de prelungiri si lovituri de la 11 metri in cazul unui rezultat de egalitate.

CFR Cluj, campioana Romaniei! Al treilea titlu consecutiv pentru echipa lui Dan Petrescu

CFR Cluj este din nou campioana a Romaniei, reusind sa castige Liga 1 pentru a treia oara la rand. Luni seara, clujenii s-au impus cu 3-1 cu CS Universitatea Craiova, intr-un meci jucat cu titlul pe masa, pe Ion Oblemenco.

VIDEO Titlul ramane in Ardeal - CFR Cluj intoarce rezultatul contra Craiovei (3-1) si este campioana Romaniei pentru al treilea sezon consecutiv

CFR a inceput rau finala campionatului contra Craiovei, oltenii deschizand scorul prin super executia lui Dan Nistor 10). Elanul gazdelor s-a stins insa treptat, iar experienta clujenilor a iesit la iveala in momentele importante. Vinicius 36), Boli 56) si Deac 77 - penalti) au intors soarta partidei de pe Ion Oblemenco, iar formatia lui Dan Petrescu instaureaza hegemonia in Liga 1: al treilea titlu consecutiv. De partea cealalta, asteptarea oltenilor nu se opreste la 29 de ani.

CFR Cluj este campioana Romaniei! Ardelenii s-au impus cu 3-1 pe terenul Craiovei, in finala campionatului

CFR Cluj a devenit, luni seara, campioana Romaniei, dupa ce a invins cu 3-1 chiar pe terenul echipei de pe locul 2, Universitatea Craiova. Ardelenii au castigat, astfel, trofeul in Liga 1, pentru al treilea an la.

Liga 1: Continua lupta pentru titlu - CS U Craiova si CFR Cluj, meciuri vitale cu Astra, respectiv FCSB

LPF a programat pentru vineri doua partide din play-off-ul Ligii 1 la fotbal, lupta pentru titlu continuand de la distanta intre CSU Craiova si CFR Cluj. Oltenii au meci de la 18:45 pe terenul Astrei, in timp ce formatia lui Dan Petrescu joaca pe Arena Nationala contra FCSB-ului.

Decizie incredibila luata de FRF si LPF! E prima data in istorie cand titlul se decide asa in Romania

Comitetul Executiv al FRF, dupa consultarea LPF, a luat o decizie foarte importanta in ceea ce priveste finalul acestui sezon. CSU Craiova si CFR Cluj isi disputa in aceasta seara titlul in Liga 1, in ceea ce a fost numita finala campionatului. in cazul in care meciul se va termina la egalitate, vom avea prelungiri .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )