Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Simona Halep, desfiintata in finala turneului de la Roma. Svitolina nu i-a dat nicio sansa

Adevărul Adevărul,
VIDEO Simona Halep, desfiintata in finala turneului de la Roma. Svitolina nu i-a dat nicio sansa

Simona Halep, locul I WTA, a pierdut, duminica, a doua finala la rand la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, fiind invinsa de ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA, cu scorul de 6-0, 6-4. Simona Halep a acuzat dureri la spate in setul secund si a mers la vestiare cu fizioterapeutul, revenind pe teren dupa aproape cinci minute. continuă pe Adevărul

LIVE VIDEO Simona Halep joaca acum impotriva Elinei Svitolina, in finala turneului de la Roma

Simona Halep, locul unu WTA, si Elina Svitolina, locul 4 WTA, joaca de la ora 14. 00 in finala turneului de la Roma.

Ce borna importanta atinge Simona Halep in finala turneului de la Roma

Simona Halep joaca in ultimul act al turneului de la Roma, unde o va intalni pe Elina Svitolin, de la ora 14. 00, in direct la Digisport.

LIVE VIDEO Simona Halep joaca impotriva Elinei Svitolina de la ora 14.00, in finala turneului de la Roma

Simona Halep, locul unu WTA, si Elina Svitolina, locul 4 WTA, joaca de la ora 14. 00 in finala turneului de la Roma.

VIDEO Simona Halep, magie la Roma. Punct ireal reusit de romanca

Simonei Halep i-a iesit aproape totul in victoria de ieri cu japoneza Naomi Osaka,in turul doi al turneului de la Roma.

Simona Halep in semifinale la Roma si ramane lidera mondiala!

Pentru prima data in acest an Simona Halep va disputa o semifinala pe zgura, dupa ce vineri seara a invins-o in sferturile de la Roma pe Caroline Garcia din Franta, cu 6-2, 6-3.

VIDEO Simona Halep o invinge pe Maria Sarapova in trei seturi si va juca in finala turneului de la Roma!

Simona Halep a castigat partida cu Maria Sarapova din semifinalele turneului de la Roma, scor 4-6, 6-1, 6-4. Liderul mondial o va intalni duminica pe Elina Svitolina in ultimul act.

VIDEO Simona Halep, n semifinale la Roma (6-2, 6-3 mpotriva lui Caroline Garcia): Meci de gala cu Maria Sharapova pentru un loc n finala

Caroline Garcia nu a gasit cheia jocului Simonei Halep, frantuzoaica fiind nevoita sa se recunoasca invinsa dupa un meci care a durat o ora si 13 minute 6-2, 6-3 pentru jucatoarea noastra). in urma victoriei de vineri seara, Simona stie cu siguranta trei lucruri: va ramane pe locul unu mondial, va fi principala favorita de la Roland Garros si o va intalni pe Maria Sharapova in penultimul act de la Foro Italico. Se actualizeaza.

VIDEO Simona Halep, n semifinale la Roma:6-2, 6-3 mpotriva Carolinei Garcia

Caroline Garcia nu a gasit cheia jocului Simonei Halep, frantuzoaica fiind nevoita sa se recunoasca invinsa dupa un meci care a durat o ora si 13 minute 6-2, 6-3 pentru jucatoarea noastra). in urma victoriei de vineri seara, Simona stie cu siguranta trei lucruri: va ramane pe locul unu mondial, va fi principala favorita de la Roland Garros si o va intalni pe Maria Sharapova in penultimul act de la Foro Italico.

WTA Roma, finala: Simona Halep vs Elina Svitolina (de la ora 14:00)/ Ocazia revansei

Finala turneului Premier 5 de la Roma va avea pentru al doilea an consecutiv aceleasi protagonsite, Simona Halep 1 WTA) si Elina Svitolina 4 WTA) urmand sa-si dispute trofeul de la Foro Italico. Jucatoarea noastra este pregatita sa-si ia revansa, dupa ce la editia de anul trecut ucraineanca s-a impus in trei seturi scor 4-6, 7-5, 6-1), profitand si de accidentarea suferita la glezna de romanca in primul set. Finala este progamata de la ora 14:00 si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

LIVE Text Simona Halep vs Elina Svitolina (de la ora 14:00)

Finala turneului Premier 5 de la Roma va avea pentru al doilea an consecutiv aceleasi protagonsite, Simona Halep 1 WTA) si Elina Svitolina 4 WTA) urmand sa-si dispute trofeul de la Foro Italico. Jucatoarea noastra este pregatita sa-si ia revansa, dupa ce la editia de anul trecut ucraineanca s-a impus in trei seturi scor 4-6, 7-5, 6-1), profitand si de accidentarea suferita la glezna de romanca in primul set. Finala este progamata de la ora 14:00 si va fi transmisa in direct pe Digi Sport 1 si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )